Af en toe last van puistjes? Lees deze 9 tips of vraag ons advies

October 30, 2017 7:29 am Published by

Tip 1: Reinigen, reinigen en nog eens reinigen.

Met deze reiniger op oliebasis was je heel makkelijk alle overtollige talg van je gelaat. Inderdaad: olie bestrijd je best met olie. Probeer het maar eens uit.

amazing oil cleanser Rainpharma

Tip 2: Elke dag scrubben.

Deze scrub mag je dagelijks gebruiken dankzij de zachte bolletjes die geen krasjes of wondjes maken. De meeste ontstekingen ontstaan omdat vuildeeltjes achter de dode huidcellen blijven zitten. Zet deze alvast in je douche en scrub er elke dag je gelaat mee.

rainpharma onzuivere huid

Tip 3: Een kuur van 7 dagen met dit geweldige masker.

Een zuiverend masker met houtskool, zink, vulkanische as, tea tree en nog zoveel meer. Dit masker levert leuke selfies op, maar vooral een super gladde en zuivere huid. Wij raden je sterk aan om die krachtige en natuurzuivere masker elke dag een half uurtje op te leggen gedurende 7 tot 14 dagen, een intensief kuurtje. Daarna zo 1 à 2 maal per week.

rainpharma onzuivere huid

Tip 4: Nog eens reinigen!

Als je je gelaat elke ochtend en avond reinigt met deze sulfaatvrije en huidvriendelijke gezichtsreiniger, dan blijft je huid schoon en krijgen slechte bacteriën geen kans. Reinig zeker je gelaat voor je gaat slapen, want anders blijft alle vuil van tijdens de dag de hele nacht op je gelaat. Inderdaad, deze gebruik je na Amazing Oil Cleanser: dat noemen wij onze dubbele reinigingsmethode. Gebruik Dedicated Face Wash samen met Liu’s Magic Sponge voor het zuiverste gelaat ooit.

rainpharma onzuivere huid

Tip 5: Zuiverende spray

Na je reiniging (en scrubs en maskers) spray je overvloedig deze toning mist over je gelaat alvorens je je dag- of nachtverzorging aanbrengt. Je zal versteld staan van het resultaat.

rainpharma onzuivere huid

Tip 6: Fantastic Purifying Matte Lotion (F1):

Een wondercrème? Toch wel. Na 2 dagen merk je al een verschil, dat hebben verschillende klanten met hormonale acné ons al enthousiast gemeld. Laat je niet afschrikken door de gekke kleur van deze gelaatscrème.

Maakt hij je gelaat ietsje te droog of te mat? Wissel dan af met Faithful Face Guard (of het eenvoudigere broertje zonder de anti-aging ingrediënten: Fabulous Day & Night Moist – F3). ‘s Morgens en ‘s avonds aanbrengen en klaar!

rainpharma puistjes

Tip 7: Daily Boost en Mighty Night: altijd de basis!

Je huid wordt vanbinnenuit opgebouwd, uit al wat je eet. Hoe beter je eet, hoe beter je huid. Daily Boost en Mighty Night zijn twee voedingssupplementen die je extra vitamines en mineralen bezorgen. Het is de basis van elk RainPharma huidprogramma, noem het onze luxe dag- en nachtcrème in een tablet.

Warm aanbevolen. Met 1 doosje kom je 2 maanden toe!

rainpharma onzuivere huid

Tip 8: Mag het iets meer zijn ?

Test onze a.a.p. eens uit. Een intensieve gezondheidskuur voor je huid. Het heet dan wel anti aging powder maar is dankzij de zwavelbommetjes een premium ondersteuning bij een moeilijke huid.

rainpharma onzuivere huid

Tip 9: Doe een huidkuur !

Categorised in:

This post was written by info@instituut-una.be

Comments are closed here.