Before and After

Ontdek de resultaten van onze huidtrajecten

Bekijk de zichtbare resultaten van onze huidverbeteringsprogramma’s en behandelingen. Heb je vragen of wil je meer informatie?

HUIDBEHANDELINGEN VAN CRAITH LAB

Deze klant had last van onregelmatigheden, onzuiverheden en een reactieve huid.

Om haar huid doelgericht te verbeteren combineerden we huidbehandelingen van Craith Lab waaronder ook een innovatieve zuurstofbehandeling: een intensief reinigende en hydraterende gezichtsbehandeling ontworpen om een onevenwichtige en problematische huid (acne, rosacea, vale teint, …) een complete detox te geven.

De poriën worden diep gereinigd door het aanbrengen van zeer effectieve exfoliërende producten die de ideale basis vormen voor een optimale opname van het verzachtende en hydraterende Algen Masker. De huid wordt stevig, glad en gezond. Meer over Craith Lab? Klik hier

BEFORE

AFTER

CIRCADIA

In totaal werd deze mevrouw 4x behandeld met de peelings van CIRCADIA. Deze werken specifiek tegen acne en ontstekingen. Ze vervagen littekens ontstaan door acne. De celvernieuwing wordt gestimuleerd en de huid wordt gezonder. Ze vulde deze behandelingen aan door thuis aangepaste producten te gebruiken. In totaal duurde dit huidtraject 3 maanden.

Onze gespecialiseerde behandelingsproducten die we tijdens de CIRCADIA behandelingen gebruiken, bestaan uit innovatieve ingrediënten en helpen om een grote hoeveelheid huidaandoeningen aan te pakken, waaronder veroudering, acne, dehydratie, pigmentatie en rosacea.

Door regelmatige professionele behandelingen aan te vullen met een aangepaste thuisverzorging die consequent wordt aangebracht, krijg je een sneller én beter resultaat.

Meer informatie over CIRCADIA? Klik hier

BEFORE

AFTER

PEELING

Deze klant is begin november 2021 gestart met een peelingkuur. Haar huid was dof, vermoeid, met zichtbare pigmentvlekken en gedehydrateerd. Een peeling zorgt ervoor dat de celvernieuwing een boost krijgt. Jouw huid wordt helder, strakker, oneffenheden en vlekjes gaan weg en jouw huid straalt opnieuw.

Een kuur duurt 3 maanden, telkens met 3 weken tussen een behandeling. In totaal heeft deze klant 3 peelings ondergaan.Voor de peelingkuur wordt er een analyse gedaan met het lightskin huidanalyse apparaat om zo een kuur op maat van jouw huidtype samen te stellen. Als klant gebruik je best een aangepaste skin routine. Deze bepalen we samen tijdens de huidanalyse. Door regelmatige professionele behandelingen aan te vullen met een aangepaste thuisverzorging, krijg je nog sneller én beter het gewenste resultaat.

Meer informatie over peelings?

BEFORE

BEFORE

AFTER

AFTER