Craith Lab

Every skin has its own story

Craith Lab®️ is geboren uit passie voor huidverzorging en huidgezondheid. Craith Lab®️ is een epigenetisch, clean skincare merk en ontstaan door een echte liefde voor de huid. Het is hun missie voor iedereen die dat wil een gezonde, sterke en stralende huid mogelijk te maken. Craith Lab werd ontwikkeld door experts in huidverzorging en epigenetica, met een gedeelde liefde voor de huid. De drie skincare-collecties van Craith Lab bieden een oplossing voor elk huidtype, ieder huidprobleem, elke huidconditie én iedere leeftijd. Ervaar de nieuwste epigenetische wetenschap in professionele skincare en cosmetica.

De allerlaatste wetenschappelijke studies over Epigenetica wijzen uit dat het milieu niet vriendelijk met onze huid omgaat. In de wereld van cosmetica heeft anti-aging altijd op de eerste plaats gestaan. Dankzij baanbrekende Epigenetische wetenschap ontstond een nieuw hoofdstuk. Een nieuwe manier om schoonheid te bekijken. De wens om dingen anders te benaderen, en te verbeteren. In het instituut kan je een keuze maken uit verschillende Craith Lab behandelingen of de behandeling wordt door ons samengesteld.

 

Drie collecties, voor elke huid en iedere leeftijd

Onze skincare-producten:

●      Verbeteren de huid
●      Beschermen de cellen
●      Versterken de huidbarrière
●      Zorgen voor celregeneratie

Het resultaat? Een gezonde, stralende huid met aanzienlijk minder lijntjes en rimpels.

De drie collecties van Craith Lab®️ ( Blue, Black en Gold Line) zijn speciaal ontwikkeld om oplossingen te bieden voor ieder huidtype, probleem of conditie voor de huid én voor ieder leeftijd. Deze producten zorgen niet alleen voor een mooie huid maar ook een gezonde huid.

De bescherming van de huidbarrière is een absolute must voor Craith Lab en dat terug te vinden in al hun producten. Om dit te bereiken wordt er gericht op de celcommunicatie, epigenetica en huidverjonging. Dankzij epigenetische technologie ontdek je de geheimen om je huid te beschermen tegen de negatieve gevolgen van milieu en ouderdom. Deze nieuw technololgieën tegen de littekens uit het verleden maken jouw huid sterker en gezonder. Een geheim dat wij graag met je delen. Zin om het slot te openen? Het antwoord voor een gezonde huid wacht op je in de Blue, Black en Gold Line.

Als aanvulling op de drie lijnen heeft Craith Lab®️ unieke innovatieve voedingssupplementen ontwikkeld. Omdat echte schoonheid en een perfect evenwicht van binnen beginnen.

 

Goede resultaten voor skincare

De producten van Craith Lab behalen goede resultaten.
●      Onze Blue Collection werkt met Probiotica
●      Onze Black Collection werkt met Epi-Powershield3®
●      Onze Gold Collection verricht wonderen met de EpiTECH® formule.

De zuurstofbehandeling van Craith Lab

Wat doet een zuurstof behandeling in combinatie met Craith Lab met je huid? Tijdens deze behandeling  wordt er zuurstof onder hoge druk in de huid geblazen. De combinatie van zuurstof en de werkbare stoffen van het Craith Lab product zorgt ervoor dat de huid wordt gelift en steviger wordt. Het zuurstof stimuleert aanmaak van nieuwe cellen en het collageen komt binnen 40 seconde in de levende huidlaag. De huid oogt voller en gaat direct stralen. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Best Beauty Product 2022

In oktober 2022 won Craith Lab de award voor Best Beauty Product 2022 uitgereikt door de World Luxury Spa Awards. Als eerste skincare merk lanceerden zij een vegan collageen type III op de markt.

Wil je hierover meer informatie ?

In het instituut Una kan je een keuze maken uit verschillende Craith Lab behandelingen
of de behandeling wordt door ons samengesteld.

KLIK HIER en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !