Craith Lab

Je hebt maar één unieke huid, draag er zorg voor.

Craith Lab is geboren uit passie voor huidverzorging en huidgezondheid.

De allerlaatste wetenschappelijke studies over Epigenetica wijzen uit dat het milieu niet vriendelijk met onze huid omgaat. In de wereld van cosmetica heeft anti-aging altijd op de eerste plaats gestaan. Dankzij baanbrekende Epigenetische wetenschap ontstond een nieuw hoofdstuk. Een nieuwe manier om schoonheid te bekijken. De wens om dingen anders te benaderen, en te verbeteren.

De bescherming van de huidbarrière is een absolute must voor Craith Lab en dat terug te vinden in al hun producten. Om dit te bereiken wordt er gericht op de celcommunicatie, epigenetica en huidverjonging. Dankzij epigenetische technologie ontdek je de geheimen om je huid te beschermen tegen de negatieve gevolgen van milieu en ouderdom. Deze nieuw technololgieën tegen de littekens uit het verleden maken jouw huid sterker en gezonder. Een geheim dat wij graag met je delen. Zin om het slot te openen? Het antwoord voor een gezonde huid wacht op je in de Blue, Black en Gold Line.

De eerste keer bij ons in het instituut?

De eerste keer bij ons in het instituut? Boek dan behandeling A. Je hoeft bij ons niet op voorhand te kiezen welke behandeling je wilt ondergaan, dit ligt in onze handen. Bij jouw eerste behandeling krijg je een intake gesprek met een huidanalyse. Aan de hand van het intake gesprek en de analyse stellen we de juiste behandeling voor jou samen.

Ontdek onze eindejaarsgeschenken

Nog op zoek naar een mooi eindejaarsgeschenk? Bij Instituut Una vind je de mooiste geschenksets. Ook van Craithlab hebben we voor ieder huidtype de perfecte skingift!

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !