Craith Lab

Je hebt maar één unieke huid, draag er zorg voor.

Craith Lab is geboren uit passie voor huidverzorging en huidgezondheid.

De allerlaatste wetenschappelijke studies over Epigenetica wijzen uit dat het milieu niet vriendelijk met onze huid omgaat. In de wereld van cosmetica heeft anti-aging altijd op de eerste plaats gestaan. Dankzij baanbrekende Epigenetische wetenschap ontstond een nieuw hoofdstuk. Een nieuwe manier om schoonheid te bekijken. De wens om dingen anders te benaderen, en te verbeteren.

De bescherming van de huidbarrière is een absolute must voor Craith Lab en dat terug te vinden in al hun producten. Om dit te bereiken wordt er gericht op de celcommunicatie, epigenetica en huidverjonging. Dankzij epigenetische technologie ontdek je de geheimen om je huid te beschermen tegen de negatieve gevolgen van milieu en ouderdom. Deze nieuw technololgieën tegen de littekens uit het verleden maken jouw huid sterker en gezonder. Een geheim dat wij graag met je delen. Zin om het slot te openen? Het antwoord voor een gezonde huid wacht op je in de Blue, Black en Gold Line.

De eerste keer bij ons in het instituut? Boek dan behandeling A. Je hoeft bij ons niet op voorhand te kiezen welke behandeling je wilt ondergaan, dit ligt in onze handen. Bij jouw eerste behandeling krijg je een intake gesprek met een huidanalyse. Aan de hand van het intake gesprek en de analyse stellen we de juiste behandeling voor jou samen.

Treatments

Behandeling A

€75

Blue Line behandeling

De blue Line behandeling is speciaal ontwikkeld voor de jeugdige en gestreste huid.

We rekenen af met verstopte poriën en mee-eters en zorgt tegelijkertijd voor de juiste vocht- en vetbalans in je huid. De Blue Line bevat een natuurlijke werkstoffen die de huid beschermt, de neurogene hypersensibiliteit vermindert en ontstekingen in je huid afremt. De huidbarrière wordt versterkt en oxidatieve stress krijgt geen kans.

30min

60min

€55

€80

Black behandeling

De Black behandeling is ontwikkeld om invloed van het milieu op onze huid tegen te gaan. De gevolgen van de schadelijke invloeden van het milieu op de huid zijn:

Grauwe huid

Ontstekingen, die over kunnen aan in eczeem

Oorzaak milieu ziektes, zoals jessner en Lupus

Roodheden – van couperose tot zelfs rosacea

Pigment vlekken

Meerdere rimpels, omdat het milieu dagelijks vocht uit de huid onttrekt

Vlekkerige huid, omdat het milieu de barrière van uw huid verzwakt, waardoor de weerstand van de huid vermindert.

60min

€90

Gold Line behandeling

Is de derde hoogwaardige behandeling/lijn van CRAITH LAB. Deze behandeling zet vol in op cel communicatie, epigenetica (bescherming) en verjonging.

Doel: het beschermen van de huid barrière, pre-agen van een mooie en gezonde huid en een rimpelloze huid  te bewaren.

60min

€105

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !