A.C. – Huid met neiging tot acne

Acne is het meest voorkomend huidprobleem bij adolescenten. Het ontstaat onder invloed van hormonale veranderingen die de huid vetter maken en bacteriën de kans geven zich te vermenigvuldigen, met puistjes en zwarte punten tot gevolg. In sommige gevallen kunnen de puistjes ook bij volwassen vrouwen nog optreden.

De typische tekenen van een huid met neiging tot acne zijn:

  • Puistjes en zwarte puntjes
  • Glimmende tot vette huid

A.C. behandeling

Azeloglycine, het hoofdbestanddeel van de A.C. behandelingen is een derivaat van azelaïnezuur, een gekend ingrediënt van de dermatoloog voor de behandeling van acne.
De combinatie van het penetratiebevorderend complex, pH-DVC en andere zuren die de werking zullen bevorderen zal rechtstreeks op de oorzaken van puistjes inwerken.

Hoe verloopt een A.C. behandeling?

BEHANDELING

De behandeling wordt door een huidspecialist uitgevoerd. Deze zal de sterkte en het aantal behandelingen bepalen afhankelijk van de gevoeligheid en de toestand van de huid.

Meestal zijn 4-6 behandelingen nodig met telkens 2 tot 4 weken tussen. Een onderhoudsbehandeling is aangeraden om de resultaten te behouden of te blijven verbeteren.

VERZORGING THUIS

Tijdens de behandelingen en na de laatste behandeling is het belangrijk de ‘home care’ te gebruiken. Zo versterkt u de werking van de behandelingen en behoudt en verbetert u de resultaten.

Breng ’s avonds de A.C.T.I.V.E. formula en ’s morgens de A.C. Recovery onder de P.O.S.T. recovery cream aan. Herhaal elke dag gedurende de kuur en blijf het na de laatste behandeling gebruiken.

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !