Chronische roodheden – huid met neiging tot rosaceae

Chronische roodheden treden op wanneer de huid heel gevoelig is zoals bv. bij temperatuurschommelingen. De huid loopt rood aan en blijft geruime tijd rood. Soms kunnen puistvormige letstels ontstaan.

C.R. behandeling

De C.R. behandeling werd speciaal samengesteld om deze uiterst gevoelige huid te kalmeren en opstoten van roodheid te helpen vermijden.

BEHANDELING

De behandeling wordt door een huidspecialist uitgevoerd. Deze zal de sterkte en het aantal behandelingen bepalen afhankelijk van de gevoeligheid en de toestand van de huid. Meestal zijn 4-6 behandelingen nodig met telkens 2 tot 4 weken tussen. Een onderhoudsbehandeling is aangeraden om de resultaten te behouden of te blijven verbeteren.

VERZORGING THUIS

Tijdens de behandelingen en na de laatste behandeling is het belangrijk de ‘home care’ te gebruiken. Zo versterkt u de werking van de behandelingen en behoudt en verbetert u de resultaten.

Breng ’s avonds de A.C.T.I.V.E. formula en ’s morgens de C.R.Recovery onder de P.O.S.T. recovery cream aan. Herhaal elke dag gedurende de kuur en blijf het na de laatste behandeling gebruiken.

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !