M.E.L.A – pigmentvlekken

Elke huid is voorzien van pigmentcellen die de huid haar teint of kleur geven. Deze productie wordt extra gestimuleerd door blootstelling aan de zon. Soms verloopt die aanmaak van pigment verstoord.

Oorzaken van pigmentvlekjes:

  • Hormonaal (zwangerschap, menopauze)
  • Veroudering
  • Genetisch (sproetjes)

Doordat de zon de aanmaak van pigmenten stimuleert, is het noodzakelijk de huid elke dag tegen de zonnestralen te beschermen. Breng dan ook elke dag U.V. Protect SPF 30 aan.

M.E.L.A behandeling

De M.E.L.A. behandeling werd speciaal samengesteld in een crème – vormige basis om de ingrediënten nog dieper in de huid te laten penetreren om pigmentvlekjes te helpen verminderen.

BEHANDELING

De behandeling wordt door een huidspecialist uitgevoerd. Deze zal de sterkte en het aantal behandelingen bepalen afhankelijk van de gevoeligheid en de toestand van de huid. Meestal zijn 4-6 behandelingen nodig met telkens 2 tot 4 weken tussen. Een onderhoudsbehandeling is aangeraden om de resultaten te behouden of te blijven verbeteren.

VERZORGING THUIS

Tijdens de behandelingen en na de laatste behandeling is het belangrijk de ‘home care’ te gebruiken. Zo versterkt u de werking van de behandelingen en behoudt en verbetert u de resultaten.

Breng ’s avonds de A.C.T.I.V.E. formula en ’s morgens de M.E.L.A Recovery onder de P.O.S.T. recovery cream aan. Herhaal elke dag gedurende de kuur en blijf het na de laatste behandeling gebruiken.

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !