Passieve E-Fit Fitnessmethode

De ideale oplossing voor jou!

Wil je werken aan een sterk en energiek lichaam, maar vind je niet altijd de tijd voor uitgebreide sportsessies of urenlang fitnessen? Wil je graag jouw spieren verstevigen in no-time? Dan bieden wij jou de perfecte oplossing: de Beauty en Slim van E-Fit: de nieuwe fitnessmethode.

Benieuwd naar meer? Boek dan zeker een vrijblijvende proefsessie.

Wat is het Beauty en Slim toestel van E-Fit?

Met het Beauty & Slim toestel heb je een aantal E-Shape programma’s, die het mogelijk maken een strakker, gespierder en sterker lichaam te bekomen zonder actief te sporten! Het toestel werkt hiervoor met 2 technologieën, namelijk EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) en Infrarood.

Hoe werkt deze passieve E-Fit?

De elektrostimulatie zorgt ervoor dat we doelgericht en efficiënt je belangrijkste (en diepliggende) spieren activeren tijdens een korte en intensieve sessie van 20 minuten. Het effect hiervan? Spier- en huidversteviging, probleemzones verminderen in centimeters en drastische afname van cellulitis. Anderzijds dringt de IR-C lang golf infrarood technologie 4 tot 22 cm diep door in het lichaam, waardoor de bloedcirculatie verbetert en de spieren ontspannen. Hierdoor zal het lichaam ontgiften, krijg je een hogere calorieverbranding, worden de cellen geactiveerd en zal de stofwisseling versnellen.

Een extra pluspunt is de infrarood behandeling tijdens je E-Fit passief behandeling. Ze zorgt voor pijnbestrijding, vetverbranding en minder cellulitis.

Voor wie is deze E-Fit geschikt?

Voor mannen en vrouwen, alle maten en gewichten, jong en oud. E-Fit passief is idéaal voor wie resultaat wil zonder veel inspanning, voor mensen die moeten revalideren of klanten die lijden aan fybromalgie of cvs. Mooi en slank worden terwijl je lekker rust.

Ook voor nieuwe mama’s is E-Fit ideaal: Met een klein mirakel in huis, lukt het vaak niet meteen om te beginnen sporten. Vanaf twee weken na je bevalling mag je echter al beginnen met E-Fit. Zo zorgen we er snel samen voor dat jij je weer helemaal zelfzeker voelt in je lichaam.

Vraag gerust onze persoonlijke voor en na foto’s wanneer je langskomt voor je GRATIS proefsessie.