Eindejaarsgeschenken

Blue Line Christmas Set

Deze Blue Line routine is perfect voor ieder huidtype maar vooral voor een wat onzuivere huid. Na een goede reiniging met de Amazing Face zorgt de Mud’N Young direct voor een frisser huidbeeld. De Happy Pore zorgt voor een gezonde en glanzende huid. De set wordt aangeboden in een herbruikbare doos met mooi cadeaulint.

Black Line Christmas Set

Deze Black Line routine is de perfecte kennismaking met Craith Lab® die meteen resultaat geeft. Na een goede reiniging met de Hydra Misselair zorgt de Blue Pearl voor een mooie glow. Het epigenetische Epi Rejuvenation Foam Mask regenereert de huid en zorgt voor een gezonde, stralende teint. De set wordt aangeboden in een herbruikbare doos met mooi cadeaulint.

Gold Line Christmas Set

Deze Gold Line routine is perfect voor in de winter of voor de rijpere huid die extra aandacht nodig heeft. Na een zachte reiniging met de Ultimate Clean zorgt de Balancing Toner voor extra hydratatie. De Elastin Gen Booster regenereert de huid en maakt deze weer meer elastisch. De set wordt aangeboden in een herbruikbare doos met mooi cadeaulint.

Gold Line Christmas Set Mini

Deze uitgebreide routine is de perfecte ontdekking van de Gold Line. Na een zachte reiniging met de Craith Lab® spons en Ultimate Clean worden dode huidcellen verwijderd met de AHA Sensitive. Na de Balancing Toner en de Royal Collagen voor overdag, sluiten we af met de Rich Cell Balance voor de nacht. De set wordt aangeboden in een herbruikbare doos met mooi cadeaulint.

Christmas Cracker

Deze Black Line Christmas Cracker is een super cadeau voor mensen die snel resultaat willen zien. Reiniging eerst met de Hydra Misselair. Het serum en de crème zijn het perfecte duo voor een goede huidverzorging. De set wordt aangeboden in een feestelijke Christmas Cracker met cadeaulint.