Relaxerende gelaatsmassage

Een mooie huid is een gezonde huid.

Zij weerspiegelt jouw gelaatsuitdrukking, maar zij is onderhevig aan schadelijke invloeden van buitenaf en moet daarom vertroeteld worden.

Dat kan met een gelaatsverzorging bij Instituut Una!

Wij kijken eerst naar de conditie van je huid en voorzien op basis daarvan de beste gelaatsverzorging voor jou. Dankzij onze vakkennis krijg jij ongeëvenaarde resultaten en absoluut genot!

Wat houdt een gelaatsverzorging in?

Een gelaatsverzorging is een unieke schoonheidservaring voor alle vrouwen.

Deze schoonheidsmethode is namelijk gebaseerd op innovatieve formules die voortvloeien uit de laatste technologische huidvriendelijke vernieuwingen. We werken met unieke verfijnde massagebewegingen, doeltreffende werkstoffen en sensorile texturen. De sensaties van de vele texturen, geuren en kleuren in deze verzorging zorgen voor puur genot.

Boek nu je gelaatsverzorging bij Instituut Una en geniet!

Wij starten met een uitgebreide reiniging van je huid, om vervolgens over te stappen naar een relaxerende bindweefselmassage op basis van 42 bewegingstechnieken. We werken af met een verfrissende naverzorging. De behandeling in z’n geheel duurt 45 minuten.

Belangrijk om te weten: bij ieder bezoeken kijken we eerst naar de conditie van je huid. Op basis daarvan kiezen wij voor jou de perfécte gelaatsverzorging op maat. Een gelaatsverzorging is bijgevolg elke keer anders; je hoeft geen keuze te maken op voorhand.

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !