Jouw eerste stap naar een gezonde huid

Droomde je altijd al van een prachtige, gezonde, egale huid?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Dankzij onze expertise in huidverbetering en -verzorging, kunnen wij jou immers all the way helpen en begeleiden naar de huid waar je altijd al van droomde.

Dat doen we in de eerste plaats door gebruik te maken van de beste behandelingen, technieken en producten. Maar we gaan veel verder dan dat…

Een mooie en gezonde huid vanbuiten begint namelijk in de eerste plaats vanbinnen. We polsen dan ook naar jouw levensstijl, voeding, sportactiviteiten, … en stellen op basis van alle info die jij ons geeft een programma op maat voor jou samen.

Gelaatsbehandelingen bij Instituut UNA Gent Merelbeke Melle

Alles begint bij een eerste afspraak bij Instituut Una

De ene huid is de andere niet. En de ene huidkuur is bijgevolg ook de andere niet. Tijdens jouw eerste afspraak bij Instituut Una vinden we het daarom enorm belangrijk om jou beter leren kennen. En dan hebben we het niet alleen over je huid. Concreet mag je op een eerste afspraak het volgende verwachten:

Huidanalyse en gesprek waarbij we polsen naar jouw levensstijl, voeding, sport, enz. We stellen voor jou de ideale huidkuur op en houden hierbij uiteraard rekening met jouw vragen en wensen.

We geven advies over producten, voeding, levensstijl, … en je krijgt van ons ook meer info over de vervolgbehandelingen. Dit wordt allemaal genoteerd en nadien naar jou gestuurd via mail. Je krijgt van ons al een eerste behandeling.

De vervolgbehandelingen

Één afspraak is niet genoeg om jouw huid om te toveren tot die prachthuid die je altijd al wou. Echte resultaten zal je immers pas zien nadat je een volledig programma volgt. En zo’n programma gebeurt op basis van twee fases. In de eerste fase gaan we volledig voor huidverbetering. We werken aan de vochtbalans, vetbalans en versteviging van de huid en zorgen ervoor dat je huid opnieuw gaat opleven.

In een volgende fase is het belangrijk om jouw huid te blijven onderhouden. We stellen een huidschema op en gaan op basis van dit plan jouw huid preventief gaan beschermen tegen schadelijke invloeden.

Dit is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw huid mooi en gezond blijft.

Gelaatsbehandelingen bij Instituut UNA Gent Merelbeke Melle

Wat verwachten wij van jou?

Een huidverbetering en -verzorgingprogramma is intensief als je een optimaal resultaat wil bereiken. Concreet vragen wij van jou het volgende:

  • Het is belangrijk dat je geregeld een behandeling laat uitvoeren. Wij raden aan om iedere vier weken bij ons langs te komen hiervoor.
  • Thuisverzorging door de behandelingen heen is ook van groot belang. Wij geven jou advies over welke producten perfect zijn voor jouw huid, maar het is aan jou om deze ook te gebruiken.
  • Ook een aanpassing van levensstijl is noodzakelijk. Je krijgt van ons voedingstips en -supplement en advies over wat je kan veranderen om nog gezonder in het leven te staan, wat uiteindelijk zal leiden tot een mooiere en gladdere huid.

We begrijpen dat dit misschien een grote commitment lijkt…

Maar geloof ons, het is het meer dan waard!