HydraFacial™

HydraFacial™ = The best skin of your life

Wat is Hydrafacial?

HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die bestaat uit 3 verschillende stappen die noodzakelijk zijn om de huid te gaan verbeteren en gezond te houden. Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid.

Het is een pijnloze, snelle verzorging met direct resultaat. Je vertrekt direct met een babyzacht velletje een gezonde glow, die de volgende dagen enkel nog meer gaat doorkomen.

Het is een diepe verzorging, maar toch is er slechts een kleine kans op irritatie, waardoor deze behandeling voor bijna elk huidtype kan!

IS HYDRAFACIAL GOED VOOR JOU?

Ja! We hebben geen type. HydraFacial richt zich op alle huidproblemen. De behandeling is geschikt voor iedereen!

 • fijne lijntjes + rimpels
 • elasticiteit + stevigheid
 • egale teint + jeugdigheid
 • huidtextuur
 • bruine vlekken
 • olie + verstopte huid
 • grote poriën

 De HydraFacial™ LED lichttherapie

modus voorziet in toegevoegde voordelen bij een HydraFacial™ behandeling. Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere teenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zéér interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

Waar moet ik rekening met houden voor de behandeling?

We voeren de behandeling niet uit bij zwangerschap, borstvoeding, actieve infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziekten, actieve zonnebrand en bij gebruik van roaccutane of andere huidverdunnende medicatie.

Je mag voor de behandeling:

 • 7 dagen geen zuren gebruiken in jouw producten
 • 7 dagen geen Botox of 10 dagen geen fillers hebben laten plaatsen
 • niet juist een laserbehandeling hebben ondergaan
 • niet in de zon zitten

WAT kan ik verwachten na de hydrafacial?

 • Je moet SPF50 gebruiken om pigmentatie te voorkomen. Dit geldt voor elke huidverbeterende behandeling. Ook vermijd je 72u best blootstelling van jouw gelaat aan de zon.
 • Je kan tijdelijk irritatie, roodheid of schilfering ervaren. Dit duurt normaal maximum 72u. Dit is echter zeer uitzonderlijk bij een Hydrafacial.
 • Je mag 2 weken geen andere peelings of laserbehandelingen ondergaan.
 • Je mag 7 dagen geen zuren gebruiken in jouw thuisverzorging. Informeer of jouw producten dit bevatten.
 • Na een Hydrafacial worden jouw producten veel beter opgenomen. Als je thuis producten gebruikt met slechte ingrediënten (denk aan: parabenen, alcohol, parfum,..) dan kan daardoor een reactie optreden. Wij kunnen enkel met onze producten 100% garanderen dat dit niet voorvalt. Deze producten zijn gemaakt om diep in de huid te gaan en bevatten geen schadelijke ingrediënten.

Prijzen

Hydrafacial Deluxe

Een verkwikkende behandeling die de basisverzorging van de Signature HydraFacial bevat, maar ook specifieke huidproblemen aanpakt met een aangepaste Booster voor de huid.  De behandeling wordt afgesloten met LED lichttherapie om de zichtbare tekenen van veroudering nog beter de verminderen.

(aangepast masker en booster + Led Lichttherapie)

€185

Hydrafacial  Platinum  

De ultieme HydraFacial beleving! Begin het detox-proces met lymfedrainage. Daarna reinigt, exfolieert en hydrateert de Signature HydraFacial je huid, en worden onzuiverheden verwijdert. Tijdens de behandeling worden jouw specifieke huidproblemen aangepakt met een booster naar keuze. De Platinum HydraFacial sluit af met LED Lichttherapie om de zichtbare tekenen van huidveroudering nog beter te verminderen.

€250

Hydrafacial Signature

Deze behandeling reinigt grondig, exfolieert, verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid met gebruik van super serums vol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.+ aangepast masker en Led Therapie

150€

Wordt lid en bespaar !

Unieke lidmaatschap prijzen (Inbegrepen: 1 maandelijkse Signature behandeling, normaal €150)

4 Behandelingen — €550 (€600 waarde)

6 Behandelingen — €800 (€900 waarde)

12 Behandelingen — €1500 (€1200 waarde)

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !