Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij schoonheidsspecialiste en gedreven door het vak? Solliciteer snel door ons een e-mail te sturen met jouw CV en dan nodigen we jou uit voor een tof, persoonlijk gesprek.

Wie ben jij?

Je bent een spontaan en sociaal persoon, babbelt graag met mensen en ontmoet graag nieuwe personen? Flexibel zijn en je snel aanpassen aan situaties is jouw tweede natuur. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te doen en bent leergierig. Daarnaast ben je gemotiveerd om elke dag jouw klanten zo goed mogelijk te helpen en hen een goed gevoeg te geven.

Wat mag je verwachten?

Je komt terecht in een super leuk team. We zijn er voor elkaar. We begeleiden jou bij elke stap en nemen je mee in het verhaal van instituut Una.
We werken steeds met de nieuwste technieken, behandelingen en kwaliteitsmerken.
Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën. Bij ons kan je je volledig ontplooien!

Wie zijn wij? Wat doet Instituut Una?

Instituut Una is een instituut waar huidverbetering,  een gezonde levensstijl en je goed laten voelen centraal staan. Alle behandelingen zijn op maat en volgens de persoonlijke wensen van de klant. Wij volgen steeds de nieuwste trends en ontwikkelingen op vlak van huidverbetering en behandelingen. Natuurlijk gebruiken we hiervoor enkel de beste merken. Ons doel is om de huid te verbeteren, optimaal resultaat te behalen en dit op een natuurlijke en veilige manier.

Maar we gaan verder en willen naast een goede huidverzorging ook een vertrouwenspersoon zijn en mensen op weg helpen naar een goeie en gezonde levensstijl, een levensstijl met sport en de juiste voeding, want ook dát is heel erg belangrijk voor de huid, het lichaam en je beter voelen. Daarnaast bieden we onze klanten ook een moment van relaxatie. Even helemaal ontsnappen uit de dagelijkse drukte en helemaal tot rust komen.

Een allesomvattende, gespecialiseerde en persoonlijke aanpak waarbij de klant centraal staat; waarbij het helemaal draait om je goed, mooi en gezond te voelen – in alle aspecten van je leven. Dat is wat Instituut Una zó uniek maakt.

 

Aarzel niet en mail ons!

Het UNA-team
info@instituut-una.be