Kanker Beauty Professional

Instituut Una is meer dan alleen een schoonheidsinstituut.

Bij Instituut Una staat de klant immers altijd centraal.

Elke Goossens, schoonheidsspecialiste van Instituut Una, vond het daarom ook belangrijk om een opleiding tot gecertificeerd Kanker Beauty Professional te volgen. Zo kan zij beter de problematiek van de ziekte begrijpen, waardoor ze beter kan inspelen op de noden van de klant.

Personen met een zorgprofiel vinden immers vaak de weg niet naar een schoonheidsinstituut, uit schrik om niet begrepen of verkeerd behandeld te worden.

En dat willen we bij Instituut Una vermijden.

Maak gerust een eerste afspraak en wij luisteren naar jouw vragen, problemen en wensen. Op die manier kunnen wij voor jou een programma op maat voorzien, waarbij jij jou goed voelt.

 

Kenmerken van een erkend Kanker Professional

Kwalitatieve opleiding

In het ziekenhuis, door een oncologisch team, daar waar de kennis zit. Geen achterhaalde theorie, maar up-to-date informatie van de experten zelf.

Intensief jaartraject

De Kanker Professional volgde een jaartraject met twintig lesdagen theorie en 120 uur stage (in ziekenhuizen, bij mutualiteiten, diverse evenementen en eigen programmakeuzes)

Jaarlijkse bijscholing

Elk jaar worden diverse cursussen, lezingen, seminaries, … bijgewoond om zo de erkenning te behouden. De problematiek en het onderzoek rond kanker zijn immers een steeds evoluerend gegeven.

Wat is de CareCard?

De CareCard kan het best vergeleken worden met een cadeaucheque, maar dan specifiek bedoeld voor de zorgsector. Met de CareCard (verdeeld door ziekenhuizen en mutualiteiten) kan een persoon, getroffen door kanker, een gratis innerlijke en uiterlijke boost krijgen. Zo maken we de stap voor iedereen financieel toegankelijk, en zorgen we er tegelijk voor dat men terecht komt bij een Professional met kennis van zaken.

Wat is de lotus care foundation?

De Lotus Care Foundation is een fonds dat middelen verzamelt via diverse acties en evenementen waarmee de CareCard kan verspreid worden. Elke donatie is welkom om zoveel mogelijk CareCards te kunnen verdelen on der zorgbehoevenden. Dank voor elke financiƫle bijdrage op het rekeningnummer BE09 1096 6704 1757.

Meer informatie: www.lotuscarefoundation.be

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !