Kanker Beauty Professional

Elke Goossens, schoonheidsspecialiste van Instituut Una, heeft een erkende opleiding  Beauty Professional Oncologie/Neurologie gevolgd.

Personen met een zorgprofiel vinden immers vaak de weg niet naar een schoonheidsinstituut, uit schrik om niet begrepen of verkeerd behandeld te worden.

En dat willen we bij Instituut Una vermijden.

Maak gerust een eerste afspraak en wij luisteren naar jouw vragen, problemen en wensen. Op die manier kunnen wij voor jou een programma op maat voorzien, waarbij jij jou goed voelt.

Ondersteuning bij/na

Herbalanceringsmassage

Een rustgevende massage helpt om alle zorgen en stress die zich kan meebrengen, even opzij te schuiven. De massage wordt aangepast aan de fase van de behandelingen en die conditie van de klant.

€60

Gelaatsbehandeling

De gelaatsbehandeling wordt aangepast aan de conditie van de huid. Er worden geen peelings uitgevoerd, omdat de opperhuid te gevoelig/kwetsbaar is. Er wordt niet geëpileerd als ook de comedonen worden niet verwijderd tijdens de behandeling , dit om risico op infectie te voorkomen.

€59

Kenmerken van een erkend Kanker Professional

Kwalitatieve opleiding

In het ziekenhuis, door een oncologisch team, daar waar de kennis zit. Geen achterhaalde theorie, maar up-to-date informatie van de experten zelf.

Intensief jaartraject

De Kanker Professional volgde een jaartraject met twintig lesdagen theorie en 120 uur stage (in ziekenhuizen, bij mutualiteiten, diverse evenementen en eigen programmakeuzes)

Jaarlijkse bijscholing

Elk jaar worden diverse cursussen, lezingen, seminaries, … bijgewoond om zo de erkenning te behouden. De problematiek en het onderzoek rond kanker zijn immers een steeds evoluerend gegeven.

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !