Microdermabrasie

Zandstraal jouw gelaat en krijg een volledig nieuwe huid!

Microdermabrasie (MDA) is een behandeling die de huid krachtig maar zeer gecontroleerd peelt. Op die manier ontstaat er een nieuwe, veel gladdere en schonere huid. Dit is vooral interessant voor mensen met fijne lijntje, lichte pigmentvlekken, acnéletsels of een doffe en onzuivere huid.

 

Waarom microdermabrasie?

Wil je graag een egalere huid?

Dan is microdermabrasie echt iets voor jou!

Deze zandstralen nemen namelijk de bovenste laag van je opperhuid weg. Dit bevordert de celdeling, waardoor er een volledig nieuwe huid aangemaakt wordt en jouw huid er nog mooier en egaler gaat uitzien.

 

Microdermabrasie bij Instituut Una

Een MDA-behandeling wordt aanbevolen in een kuurvorm van een tiental behandelingen, waarbij er elke week telkens één behandeling wordt ingepland.

Ook bij Instituut Una werken wij op basis van kuren. Een optimaal resultaat bereik je immers pas na meerdere behandelingen.

 

Na de behandeling

Een nieuwe huid kan tricky zijn. Daarom geven we alvast wat extra info en tips mee:

  • Je huid zal iets gevoeliger zijn omdat het nieuwe huid is. Dit is volledig normaal en niets om je zorgen over te maken.
  • Ook zal je huid er direct na de behandeling rood uitzien. Dit begint stilaan te verdwijnen 24 uur na de behandeling.
  • Aangezien je huid vernieuwd is, is het erg belangrijk om een goede zonnebrand (factor 50) te dragen in de eerste week na de behandeling. Smeer zeker iedere twee uren.
  • Wil je graag je huid zandstralen voor een gelegenheid? Doe dit dan zeker een paar dagen van tevoren, zodat je huid genoeg tijd heeft om te herstellen.

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !