Over ons

Instituut Una is een kleinschalig instituut dat zes jaar geleden is ontstaan en waar de klant centraal staat. Het heeft z’n naam te danken aan het Scandinavische “una”, wat staat voor “tot rust komen”. En tot rust komen, kan je hier inderdaad.

Instituut Una is namelijk een schoonheidsinstituut waar huidverbetering en relaxatie hand in hand samengaan. Alle behandelingen en verzorgingen zijn volgens de persoonlijke wensen van de klant en worden steeds door Elke Goossens zelf uitgevoerd.

Zij is de persoon en werkende kracht achter Instituut Una en zorgt er met haar persoonlijke aanpak, uitgebreide expertise en luisterend oor voor dat klanten al jaar en dag terugkomen.

Naast een ervaren schoonheidsspecialiste die gebruik maakt van gevestigde waarden en kwalitatieve producten, is ze vandaag de dag een heuse experte in huidverzorging en –verbetering. Ook heeft ze een extra opleiding gevolgd tot certified “kanker beauty professional”.

Wil je dus even ontspannen of droom je al jaren van die zachte, gezonde prachthuid?

Dan is Elke jouw go-to persoon!

Maar Elke wil veel verder gaan dan een goede huidverzorging. Ze wil tevens een vertrouwenspersoon zijn en mensen wijzen naar een goeie en gezonde levensstijl, een levensstijl met sport en de juiste voeding, want ook dát is heel erg belangrijk voor je huid.

Haar filosofie vind je hier dan ook terug over de hele lijn: een allesomvattende, gespecialiseerde en persoonlijke aanpak waarbij jij centraal staat; waarbij het helemaal draait om jou goed, mooi en gezond te doen voelen – in alle aspecten van je leven. En mag dat nu net hetgeen zijn dat Instituut Una zó uniek maakt.