Over ons/ons team

Instituut Una is een instituut waar huidverbetering,  een gezonde levensstijl en je goed laten voelen centraal staat. Alle behandelingen zijn volgens de persoonlijke wensen van de klant.

Wij volgen steeds de nieuwste trends, ontwikkelingen in verband met huidverbeteringsbehandelingen. We werken met de nieuwste behandelingsmethodes, steeds met merken die zich inzetten om de huid te verbeteren, optimaal resultaat willen geven en dit op een natuurlijke en veilige manier.

Om een gezonde huid en lichaam te krijgen, is een persoonlijke aanpak in combinatie met onze uitgebreide expertise heel belangrijk. Wist je dat jouw huid het grootste orgaan is ? Nog een reden te meer, om er extra zorg voor te dragen.

Wij willen verder gaan dan een goede huidverzorging en jou ook een uurtje relaxatie geven.  Wij willen tevens een vertrouwenspersoon zijn en mensen wijzen naar een goeie en gezonde levensstijl, een levensstijl met sport en de juiste voeding, want ook dát is heel erg belangrijk voor je huid en lichaam en je beter te voelen.

Onze filosofie

Onze filosofie vind je hier dan ook terug over de hele lijn: een allesomvattende, gespecialiseerde en persoonlijke aanpak waarbij jij centraal staat; waarbij het helemaal draait om jou goed, mooi en gezond te doen voelen – in alle aspecten van je leven. En mag dat nu net zijn wat Instituut Una zó uniek maakt.

Wil jij dit ook? Dan is instituut UNA jouw Go-To instituut!