QMS Medicosmetics

QMS Medicosmetics is een Duits merk gespecialiseerd in anti-aging gelaatsbehandelingen. QMS is een semi-medisch merk dat werkt met 82% actieve werkstoffen. Dit is zowaar het dubbel vergeleken met andere cosmetische merken.

QMS is opgericht in 1998 door Dr. Med. Erich Schulte.

Komende vanuit de traumawereld, meer bepaald brandwondensector ontwikkelde plastisch chirurg Dr. Schulte cosmetische producten die een brandwonde sneller en mooier zou laten helen. Als we weten dat een wonde steeds een zuurstof- en collageentekort heeft, ligt het dan ook voor de hand om hiermee op de huid te gaan werken.

Vanaf ons 27e levensjaar werkt onze huid al minder snel. De huidvernieuwing gaat trager en stilaan verminderd de collageenaanmaak. Door externe invloeden, denk aan airco, verwarming, UV-licht en luchtvervuiling wordt er vocht onttrokken aan de huid. Wanneer we zowel vocht als collageen verliezen, worden de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar, fijne lijntjes en de eerste rimpels duiken op.

Het is dan ook belangrijk om tijdig in te grijpen en de huid terug te geven wat ze zelf niet meer of minder aanmaakt. Vanaf de menopauze verliest de vrouw in de eerste 5 jaar tot 30% collageen. In de hierop volgende jaren gaat dit collageenverlies verder tot 2,1% per jaar. Collageen wordt aangemaakt onder invloed van het vrouwelijk hormoon oestrogeen, en het is net dat hormoon wat vrouwen verliezen tijdens de overgang.

Onze huid bestaat voor maar liefst 71,9% uit collageen type 1. Echter de moleculegrootte van collageen is te groot om door te huid heen te geraken. Hierdoor ontwikkelde Dr. Schulte het gepatenteerde gesplitst collageen. Dit collageen bereikt bij het aanbrengen op de huid binnen de 40 seconden de diepere, levende huidlagen en gaat daar tot 300 keer aan zijn eigen gewicht binden met vocht. De huid wordt opgevuld met collageen, krijgt meer volume, vocht wordt vastgehouden, rimpels en lijntjes worden naar buiten geduwd. Uw huid krijgt een instant verjongend effect. Dit geldt voor zowel het thuisgebruik van producten als het resultaat na elke !QMS gelaatsbehandeling. Het thuisgebruik van de producten zorgt voor 80% van het resultaat en dit kunt u boosten en ondersteunen door de !QMS gelaatsbehandelingen in het instituut.

Alles begint bij de eerste afspraak. Boek als eerste behandeling, behandeling A.

Tijdens deze eerste afspraak mag je het volgende verwachten:

  • een huidanalyse
  • een eerste behandeling, samengesteld volgens de wensen voor jouw huid.
  • advies over welke producten voor jou het belangrijkst zijn
  • een boekje met jouw aangepast huidschema en meer info over het verdere verloop van de volgende behandelingen
  • nadien ontvang je een mail met jouw specifieke stappenplan en aanbevolen voedingssupplementen en – tips.

Prijzen

Behandeling A

60 min               €75

Balance behandeling

€80

Deep cleansing intense

€80

Activator behandeling

€85

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !