RainPharma

RainPharma staat voor een holistische aanpak. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit. Daarom combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen. We leggen je ook uit hoe je door de juiste dingen te eten en te drinken je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt?

Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een professionele RainPharma gelaatsverzorging.

Ontspannend en doeltreffend gaan hand in hand, met respect voor de complexe natuur van je huid.

De gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken.

Wil je nog beter resultaten?

Kies dan voor een huidkuur. 4 tot 8 weken lang geniet je elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineer je met de nodige producten voor thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze.

Het resultaat is de beste versie van jezelf. Geen camouflage maar een opvallend gezondere huid die echt straalt, goed aanvoelt en perfect in balans is. Ben jij er klaar voor? Boek nu je kuur en oogst over twee maanden de complimentjes!

RainPharma Treatments

Rainpharma

Onze gelaatbehandelingen combineren huidverbetering en ontspanning. De verzorging van 30 min is een ideale kennismaking met onze thuisverzorgingsproducten. Tijdens de verzorgingen van 60 en 90 min maken we gebruik van professionele producten. De gelaatsmaskers worden à la minute bereid door je skincare specialist. Op basis van de conditie van je huid op dat moment. De verzorging die je krijgt is bijgevolg bij elk bezoek anders. Door ook thuis Rainpharma verzorgingsproducten te gebruiken, krijg je een gezonde en stralende huid.

Behandeling 60 min

60min

€75

Behandeling 90 min

90min

€105

Huidkuur

Tijdens een Rainpharma huidverbeteringskuur van 2 maanden leer je exact wat jouw huid nodig heeft. De theorie wordt meteen in de praktijk omgezet met een reeks 100% plantaardige gelaatsverzorgingen, helemaal afgestemd op jouw huid.

Huidkuur 4 behandelingen

Huidkuur 8 behandelingen

€280

€520

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !