Voedingssupplementen

Onze huid en onze darmen

Er wordt vaak gezegd dat echte schoonheid van binnenuit komt. Helaas zorgen negatieve gewoontes, zoals het eten van suikers, roken of het gebruik van medicijnen, ervoor dat onze bacteriën het steeds zwaarder te verduren krijgen.

De relatie tussen darm en huid is een wetenschappelijk feit en dat zorgt ervoor dat de gevolgen van negatieve gewoontes ook zichtbaar zijn aan je huid. Om je schoonheid zowel van binnenuit als van buitenaf te ondersteunen en je een stralende huid te geven, heeft Craith Lab voor jou de beste ingrediënten verzameld.

INNERBEAUTY “CRAITH LAB’

Voedingssupplement  met probiotica.

Unieke samenstelling van melkzuurbacteriën die levend de darm bereiken. Gaat ontstekingen van de op de huid werkzame Propionibacterie tegen. Goed tegen allergieën en dermatitis, houdt de huid gehydrateerd en voorkomt elastine verlies.

INNERCEL  ‘CRAITH LAB’

Voedingssupplement met zwarte komijn

Zwarte komijn is ook wel bekend als nootmuskaatbloem en groeit in Zuid-Europa, klein-Azië, Noord-Afrika en India. Het wordt gebruikt in eten maar vooral ook in de traditionele volksgeneeskunde. De hoge kwaliteit zwarte komijnolie wordt verkregen door zachte mechanische koude persing van de zaden en daaropvolgende filtratie. Het eindproduct is een waardevolle mix van essentiële en vette olie die de huid beschermd tegen radicalen van buitenaf en deze heel snel afbreekt. Het gaat ontstekingen tegen en versterkt je immuunsysteem.

INNERVIT ‘CRAITH LAB’

Collagen Boost

Deze capsules, met onder andere gehydrolyseerd collageen, doen meer dan gewoon je innerlijke schoonheid van binnenuit tot haar recht laten komen. Ze beschermen de huid tegen radicalen van buitenaf. Ze geven alles wat cellen nodig hebben om je inner beauty zo lang mogelijk naar buiten te laten stralen.

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !