Wenkbrauwbehandelingen

Wil je graag je wenkbrauwen bijwerken of epileren? Had je liever wat vollere wenkbrauwen gehad? Of ben je het beu om iedere dag je wenkbrauwen te maquilleren?

Dat ben je bij Instituut Una aan het juiste adres!

Dankzij onze verschillende wenkbrauwbehandelingen, helpen wij jou bij het verkrijgen van de prachtige wenkbrauwen die jij altijd al gewild hebt. Maak snel een eerste afspraak!

Bij Instituut Una vinden we het erg belangrijk dat onze behandelingen volledig in lijn zijn met de wensen en vragen van de klant. Daarom wordt er bij een eerste bezoek extra tijd voorzien voor een intakegesprek. Op die manier bepalen we samen wat we kunnen doen om jouw wenkbrauwen een mooie vorm te geven.

Concreet ziet dat eerste gesprek er als volgt uit:

  1. Intakegesprek over jouw vragen en wensen
  2. Professionele analyse van je gezicht en wenkbrauwen
    1. Gelaatsuitdrukking
    2. Kleur
    3. Vorm van je gelaat
    4. Conditie van je wenkbrauwen

We combineren jouw vragen en wensen met ons professioneel advies, en gaan over tot de behandeling die het beste bij jou en je wenkbrauwen past.

Goed om te weten vóór de behandeling: omdat het belangrijk is dat we genoeg haartjes hebben om je een mooi resultaat te kunnen geven, is het best om je wenkbrauwen drie à vier weken voor de afspraak niet te epileren. 

Onze wenkbrauwformules

Full Brow treatment

De wenkbrauwen worden volledig gemodelleerd: vorm, waxen, afwerking met een pincet en gekleurd.

Nadien wordt de huid gekalmeerd en opgelicht met de make-up producten van Cent pur Cent.

€35

Brow shaping – epilatie/wax

De wenkbrauwen worden in de juiste vorm geëpileerd met wax en afgewerkt met een pincet. De huid wordt nadien gekalmeerd met de verzorgende producten van Rainpharma.

€20

Hennabrows

Brow mapping- henna – waxen, epileren – afwerking

€45

Brow Lamination/ fluffy brows (wenkbrauw lift)

Is een nieuwe behandeling waarbij de wenkbrauwhaartje in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale lotions formules, hierdoor lijken je wenkbrauwen op een natuurlijk manier, veel voller.

€45

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !