Huidverbetering bij Instituut Una

Droomde je altijd al van een prachtige, gezonde, egale huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dankzij onze expertise in huidverbetering en -verzorging, kunnen wij jou helpen en begeleiden naar de huid waar je altijd al van droomde. Dat doen we in de eerste plaats door gebruik te maken van de beste behandelingen, technieken en producten. Maar we gaan veel verder dan dat… Een mooie en gezonde huid vanbuiten begint namelijk in de eerste plaats vanbinnen. We polsen dan ook naar jouw levensstijl, voeding, sportactiviteiten, … en stellen op basis van alle info die jij ons geeft een programma op maat voor jou samen.

 

Onze werkwijze

Ben je nieuw bij Instituut Una, dan begint alles bij een eerste afspraak.

 

Bij jouw eerste gesprek en behandeling  vinden we het belangrijk om jou beter te leren kennen. Bij ons staat de klant altijd centraal. We luisteren met veel plezier naar jouw vragen, problemen en wensen. Bij Instituut Una werken we namelijk van binnen naar buiten: een mooie en gezonde huid vanbuiten begint in de eerste plaats vanbinnen. Levensstijl, voeding, sport, … spelen allemaal een rol in het verkrijgen van die práchthuid die jij zo graag wil, en wij zijn hier om jou daarbij te helpen.

Huidanalyse en persoonlijke analyse

Tijdens een eerste kennismaking, of een Meet & Treat – behandeling, gaan we met behulp van een professioneel huidscan -apparaat een uitgebreide huiddiagnose opmaken. Zo kunnen we nog specifieker te weten komen wat jouw huid echt nodig heeft. Het analyse apparaat kan het celniveau, conditie van de huid en onderliggende problemen achterhalen. Hoe meer wij te weten komen over de conditie van jouw huid, hoe beter wij de behandelingen en producten kunnen afstemmen op jouw huid. Meer informatie over de Lightskin huidanalyse, klik hier

Op basis van deze eerste afspraak en analyse wordt een behandelplan opgemaakt. Het behandelplan wordt in overleg met jou besproken, het kan per mail of na de behandeling persoonlijk aan jou worden meegegeven. Het plan geeft jou een duidelijk overzicht, inclusief informatie over de aanbevolen behandelingen, producten, voedingssupplementen en (eventueel) voedingsadvies.

Wil jij een mooi en optimaal resultaat bekomen? Dan is het zowel belangrijk om de behandelingen te krijgen en op te volgen, als ook de juiste producten te gebruiken. Thuis ga je aan de slag met het opvolgingsplan (dat je van ons zal krijgen). Zo kunnen wij jou het best begeleiden, om de beste resultaten samen met jou te gaan verkrijgen.

Benieuwd naar wat Instituut Una allemaal voor jou kan doen?

Een bestaande klant? Ontdek onze VERVOLGBEHANDELINGEN

Één afspraak is niet genoeg om jouw huid om te toveren tot die prachthuid die je altijd al wou. Echte resultaten zal je immers pas zien nadat je een volledig programma volgt. En zo’n programma gebeurt op basis van twee fases. In de eerste fase gaan we volledig voor huidverbetering.

We werken aan de vochtbalans, vetbalans en versteviging van de huid en zorgen ervoor dat je huid opnieuw gaat opleven. In een volgende fase is het belangrijk om jouw huid te blijven onderhouden. We stellen een huidschema op en gaan op basis van dit plan jouw huid preventief gaan beschermen tegen schadelijke invloeden.

Dit is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw huid mooi en gezond blijft.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Een huidverbetering en -verzorgingprogramma is intensief als je een optimaal resultaat wil bereiken. Concreet vragen wij van jou het volgende: Het is belangrijk dat je geregeld een behandeling laat uitvoeren. Wij raden aan om iedere vier weken bij ons langs te komen hiervoor. Thuisverzorging door de behandelingen heen is ook van groot belang. Wij geven jou advies over welke producten perfect zijn voor jouw huid, maar het is aan jou om deze ook te gebruiken. Ook een aanpassing van levensstijl is noodzakelijk. Je krijgt van ons voedingstips en -supplement en advies over wat je kan veranderen om nog gezonder in het leven te staan, wat uiteindelijk zal leiden tot een mooiere en gladdere huid. We begrijpen dat dit misschien een grote commitment lijkt… Maar geloof ons, het is het meer dan waard!