Onze werkwijze

Alles begint bij een eerste afspraak.

Bij jouw eerste gesprek en behandeling  vinden we het belangrijk om jou beter te leren kennen. We maken uiteraard een persoonlijke analyse, maar we focussen op veel meer dan dat!

Bij Instituut Una werken we namelijk van binnen naar buiten: een mooie en gezonde huid vanbuiten begint in de eerste plaats vanbinnen. Levensstijl, voeding, sport, … spelen allemaal een rol in het verkrijgen van die práchthuid die jij zo graag wil, en wij zijn hier om jou daarbij te helpen.

Want bij ons staat de klant altijd centraal. En aangezien iedere klant anders is, luisteren we met veel plezier naar jouw vragen, problemen en wensen.

Stap 1 Huidanalyse en persoonlijke analyse

Meer informatie over de Lightskin huidanalyse, klik hier

Tijdens een eerste kennismaking, een “Meet & treat” behandeling, noemen wij dit.

Gaan we uitgebreid in op jouw huid problemen, vragen of wensen? En ontvang je een persoonlijk huidplan en behandelplan, dit kan per mail of na de behandeling persoonlijk aan jou worden meegegeven. Iedere huid is uniek, en daarom is het heel belangrijk om de huid op een correcte manier te analyseren en een persoonlijk plan voor jouw huid op te maken.

Tijdens de analyse, kan je ervoor kiezen om aan de hand van een professioneel huidscan -apparaat een uitgebreide huid diagnose te achterhalen. Zodanig we nog specifieker te weten komen wat jouw huid echt nodig heeft.

Het analyse apparaat kan het celniveau, conditie van de huid, en onderliggende problemen achterhalen. Hoe meer wij te weten komen over de conditie van jouw huid, hoe beter wij de behandelingen en producten kennen afstemmen op jouw huid.

Op basis van de analyse wordt een behandelplan opgemaakt. Het behandelplan wordt in overleg met jou besproken. Het plan heeft jou een duidelijk overzicht, inclusief informatie over de aanbevolen behandelingen, producten, voedingssupplementen en (eventueel) voedingsadvies.

Indien je start met een huidplan/lichaamsplan, wordt dit in kuurvorm ingezet. Een kuur van minimaal 6-8 behandelingen, dit is effectief nodig indien er een huidprobleem aanwezig is.

Wil jij een mooi en optimaal resultaat bekomen? Dan is het zowel belangrijk om de behandelingen te krijgen en op te volgen, als ook de juiste producten te gebruiken. Thuis ga je aan de slag met het opvolgingsplan (dat je van ons zal krijgen). Zo kunnen wij jou het best begeleiden, om de beste resultaten samen met jou te gaan verkrijgen.

Benieuwd naar wat Instituut Una allemaal voor jou kan doen?

Boek nu jouw afspraak bij Instituut Una