Onze werkwijze

Persoonlijk, gespecialiseerd en allesomvattend.

Drie woorden die de werkwijze van Instituut Una op-en-top beschrijven.

Bij Instituut Una kan je namelijk niet alleen terecht voor relaxatie en esthetische behandelingen, maar ben je ook meer dan welkom voor een allesomvattende behandeling waarvan je huid nóg zachter, nóg mooier en nóg gezonder zal worden!

Alles begint bij een eerste afspraak.

Op dit eerste gesprek vinden we het belangrijk om jou te leren kennen. We maken uiteraard een persoonlijke analyse van je huid, maar we focussen op veel meer dan dat!

Bij Instituut Una werken we namelijk van binnen naar buiten: een mooie en gezonde huid vanbuiten begint in de eerste plaats vanbinnen. Levensstijl, voeding, sport, … spelen allemaal een rol in het verkrijgen van die práchthuid die jij zo graag wil, en wij zijn hier om jou daarbij te helpen.

Want bij ons staat de klant altijd centraal. En aangezien iedere klant anders is, luisteren we met veel plezier naar jouw vragen, problemen en wensen. Alle behandelingen en verzorgingen worden ook steeds volgens de persoonlijke wensen van de klant en op maat door Elke Goossens zelf uitgevoerd.

Zij is immers niet alleen een ervaren schoonheidsspecialiste die jou het juiste advies en bijkomende uitleg geeft over de verschillende producten en behandelingen, maar ook een echte vertrouwenspersoon en luisterend oor.

Benieuwd naar wat Instituut Una allemaal voor jou kan doen?

Boek nu jouw eerste afspraak bij Instituut Una, waar huidverbetering en ontspanning hand in hand samengaan, en maak van die droomhuid een werkelijkheid!