Biografie van Lies

Ik ben Lies.

Mijn handen zijn het verlengstuk van mijn hart.

Via mijn handen laat ik tijdens de massages mijn hartenergie stromen, van waaruit alle heling en liefde ontstaat.

Ik heb het geluk gehad om deze – voor mij althans – universele waarheid te mogen ontdekken tijdens een langdurig ziekteproces.

Ik was een sales & management carrièrevrouw in de gezondheidssector. Ik werkte me te pletter. Op de top van mijn carrière liet mijn lichaam me in de steek: tot twee keer toe belandde ik in een burn-out, waarvan de laatste uiteindelijk uitmondde in een gediagnosticeerde ziekte van Lyme. Van bij het begin koos ik de weg van diepe innerlijke transformatie in plaats van mijn professionele situatie aan te pakken. Een andere keuze had ik niet, want mijn lichaam werd heel erg ziek.

Ik werd ervaringsdeskundige in allerlei vormen van therapeutisch lichaamswerk, intensief helende maar ook relaxatie gerichte therapieën ondersteunden me in mijn genezingsproces.
Tijdens dit proces, ontdekte ik dat ik helende handen had en koos ik van zodra mijn gezondheid het opnieuw toeliet, voor een doorbraak in mijn (professionele) leven: ik verdiepte me in verschillende Oosterse massages terwijl ik in avondonderwijs de opleiding schoonheidszorgen A2 zou volgen.

Intussen bleef mijn gezondheid me zorgen baren. Ik wilde begrijpen waarom ik zo ziek was én bleef ondanks de vele inspanningen die ik ondernam om te genezen. In deze heftige periode leerde ik steeds meer vertrouwen op mijn innerlijke leiding. De stem van mijn ziel. Ik ben er zeker van dat elk mens een uniek zielspad heeft. Met de grootste toewijding en inzet besteedde ik jaren in afzondering aan zelfonderzoek en spirituele verdieping.

Mijn zelf gecreëerd laboratorium op zoek naar innerlijke rust en een gezondheid in balans bracht me in een volgende stap naar het Oosten waar ik verschillende keren voor langere periodes verbleef om me te verdiepen in yoga, healing en meditatie. Op eigen bodem verdiepte ik me in ademwerk en klassiekere vormen van coaching.

Ik leerde mezelf heel goed kennen. Mijn eigen mind. Mijn eigen hart. Mijn eigen lichaam. Ik maakte mezelf los van oude patronen en belemmerende overtuigingen die de oorzaak zijn geweest van mijn ziekte. In Thailand heb ik het geluk gehad mijn healer en leraar te mogen ontmoeten op mijn pad. Onder zijn vleugels leerde en leer ik via het Boeddhisme en de spirituele wereld mezelf, mijn verleden en het leven begrijpen. Ik ben hem hier eeuwig dankbaar voor.

 

Bij mij is iedereen welkom.

Voor mij is iedereen gelijk.

Wat de reden ook mag zijn waarom jij behoefte hebt aan een massage, het is allemaal ok, jij bent ok. Ik ben er zeker van dat mijn werk, mijn aandacht en mijn handen je lichter en vrijer zullen doen voelen. Ik breng je opnieuw in contact met je lichaam, met de heelheid in jezelf, en als jij dit toelaat de kans om opnieuw te zakken in je lijf. Dit maak ik zelf mee elke keer ik een massage geef of ontvang.

Ik geloof in bijna niets, tenzij ik het zelf heb ervaren.

Ik nodig je uit hetzelfde te doen.

Je bent welkom.

Lies

unnamed (1)
unnamed
unnamed (2)