Circadia

De professionele huidverzorging van CIRCADIA

De professionele huidverzorging van Circadia is gebaseerd op de natuurlijke circadiaanse ritmes van de huid en het lichaam. Chronobiologie, steunend op de principes van het verdedigen van de huid tegen beschadigingen gedurende de dag en het stimuleren van herstel tijdens de slaap, vormt de kern van ons concept. Circadia is een pionier in het brengen van het concept van circadiaanritmes naar de gezondheids- en wellnessindustrie.

Onze gespecialiseerde behandelingsproducten gebruiken innovatieve ingrediënten en technologieën om een grote hoeveelheid huidaandoeningen aan te pakken, waaronder veroudering, acne, dehydratie, pigmentatie en rosacea.

Door regelmatige professionele behandelingen aan te vullen met een aangepaste thuisverzorging die consequent wordt aangebracht, worden beiden door elkaar versterkt en krijg je een sneller én beter resultaat.

Waarom kiezen voor instituut Una?

Instituut Una is een instituut waar huidverbetering, een gezonde levensstijl en je goed laten voelen centraal staan. Wij begeleiden jou graag bij het uitstippelen van jouw ideale huidverbeteringstraject. Maak dus snel een afspraak online of telefonisch. Is het jouw eerste afspraak? Lees hier dan meer over hoe wij te werk gaan.

Ontdek de resultaten

Wie is Dr. Plugliese van CIRCADIA?

Dr. Plugliese is 30 jaar bezig met het ontwikkelen en produceren van producten voor grote merken in de industrie. Hij was ook de pionier van verschillende klinische studies, publiceerde enkele esthetische leerboeken en wijdde zijn leven aan de vooruitgang van de gezondheid van de huid, o.a. op vlak van formules en opleiding. Dr. Pugliese heeft bijna elke prijs van The Society of Cosmetic Chemists gewonnen, waaronder de hoogste eer en erkenning van de Maison De Navarro Award voor zijn technische bijdragen aan de cosmetische chemie.