icoone®

Een goede gezondheid begint bij een gezonde huid

De conditie van je huid verbeteren adhv een gepatenteerde mechanische bindweefselmassage. De Icoone® laser behandeling is dé ultieme technologie voor mechanische bindweefselmassage van het lichaam, gezicht, hals & decolleté. Icoone verminderd rimpels en pakt verslapping van de huid aan in het gezicht en het lichaam d.m.v. een bindweefselmassage. Het gevolg is een soepeler en zichtbaar betere huid. Kom snel langs in ons instituut in Merelbeke, Gent en ontdek er meer over.

pre-e-post-intervento

Icoone is geschikt voor zowel gezicht als lichaam, ontdek hoe icoone jou kan helpen

ICOONE® LICHAAMSBEHANDELINGEN

Verminderen van cellulites, aanpak van vet- en vochtophopingen, verbetering van de bloedcirculatie, huidversteviging, liften en omtrekvermindering.

ICOONE® GELAATSBEHANDELINGEN

Complete anti-aging behandeling voor het gezicht dat resulteert in een mooie, gezonde, stralende en verjongde huid. De behandeling activeert je huid en stimuleert de huidverstrakking. Dit resulteert in een verminderde onderkin, vermindering van gezwollen oogleden, een strakkere hals en decolleté.

ICOONE® MEDISCH

Bloedcirculatie, lymfedrainage, detox en immuunsysteem bevorderend, litteken/fibrose/verklevingen, brandwonden, voor en na een chirurgische ingreep, pijn en ontstekingen, peesblessure en spierspanning, tijdens en na zwangerschap.

ICOONE 12 ottobre 20207726-1695117491852

Icoone® Laser MED in het kort:

  • Snelle en resultaat gerichte behandelingen
  • Voor alle huidtype geschikt, zelfs voor de meest verslapte en gevoelige huid
  • Snelle resultaten, al vanaf de eerste sessie
  • Zowel inzetbaar voor medische als cosmetische indicaties
  • Veilig en pijnloos
  • De behandeling kan iedere dag worden ingezet zonder bijwerkingen of herstelperiode
  • 100% natuurlijk
  • Het benodigde aantal behandelingen varieert per persoon en is afhankelijk van de huidconditie.
  • Na de eerste behandeling is er een direct voelbaar en zichtbaar resultaat.

FAQ Icoone

icoone® is een revolutionaire technologie voor huidverzorging die wordt gebruikt voor verschillende behandelingen. Het maakt gebruik van de Roboderm®-technologie, een combinatie van vacuüm en microstimulatie.

Met icoone® kunnen verschillende huidproblemen worden aangepakt, zoals het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van cellulitis. Het is een niet-invasieve en pijnloze behandeling die wordt uitgevoerd door ervaren huidexperts.

Een icoone®-behandeling is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam. Het stimuleert de productie van collageen en verbetert de bloedcirculatie, waardoor de huid strakker, steviger en jonger kan ogen. Bovendien kan icoone® helpen bij het verminderen van vochtophopingen en het verbeteren van de lymfedrainage.

Het is belangrijk om te weten dat icoone®-behandelingen alleen door professionele huidexperts mogen worden uitgevoerd. Bij instituut Una in Merelbeke, Gent kunnen wij u adviseren over welke behandeling het beste past bij uw huidtype en specifieke wensen.

icoone® is een geavanceerde huidverzorgingstechnologie die gebruik maakt van microstimulatoren en aanzuiging om de huid op maat te behandelen.

Voor aanvang van de behandeling vindt er een intakegesprek plaats waarbij we bij Instituut una, de huidexpert jouw behoeften identificeren. Zo kan de behandeling perfect worden afgestemd op jouw specifieke wensen en huidconditie.

Op basis van deze informatie stelt de getrainde professional het icoone®-apparaat juist in, zoals de intensiteit van de microstimulatoren en de aanzuiging. Deze instellingen worden aangepast aan de individuele behoeften en het te behandelen huidprobleem van de klant.

Tijdens de behandeling worden de microstimulatoren over het huidoppervlak bewogen, waarbij de instellingen en technieken worden gebruikt die het beste aansluiten bij de behoeften van de klant. De microstimulatoren zorgen voor een gerichte massage van de huid, stimuleren de doorbloeding, verbeteren de lymfedrainage en bevorderen de collageenproductie. Daarnaast wordt aanzuiging toegepast op specifieke gebieden, afhankelijk van de behoeften van de klant, wat helpt bij het bereiken van diepere weefsels en bijdraagt aan de versteviging en lifting van de huid.

De behandeling richt zich op specifieke probleemgebieden die zijn geïdentificeerd tijdens het intakegesprek. Dankzij deze op maat gemaakte aanpak kan icoone helpen bij het verbeteren van de textuur en de algehele conditie van deze gebieden.

De duur van elke icoone-behandeling en het aantal benodigde behandelingen worden bepaald op basis van de individuele behoeften en doelstellingen van de klant, zoals vastgelegd tijdens het intakegesprek.

Het intakegesprek en de aanpassing van de behandeling op maat zijn cruciale stappen in het icoone®-behandeltraject, waardoor icoone® effectief kan worden ingezet om de specifieke huidproblemen van de klant aan te pakken.

Cellulite: Icoone® vermindert cellulite door de huid te verstevigen, de bloedcirculatie te verbeteren en de afvoer van vetcellen te stimuleren, wat resulteert in een gladdere en stevigere huid.

Striae: Icoone® vermindert striae door de elasticiteit van de huid te verbeteren en collageenaanmaak te stimuleren, waardoor striae vervagen en de huidtextuur verbetert.

Huidverslapping: Icoone® verstevigt en lift de huid door collageenproductie te stimuleren en de huidstructuur te verbeteren, voor een jeugdiger en steviger uiterlijk.

Rimpels en fijne lijntjes: Icoone® vermindert rimpels en fijne lijntjes door de huid te revitaliseren en de productie van collageen en elastine te stimuleren, voor een gladdere en jonger ogende huid.

Lymfedrainage: Icoone® verbetert lymfedrainage, stimuleert de afvoer van toxines en vocht, en vermindert vochtophopingen, waardoor de algehele gezondheid van de huid verbetert.

Ja, icoone® is geschikt voor diverse huidtypes. De behandelingen zijn niet-invasief en veilig voor verschillende huidtypen, zoals droog, vet, gevoelig en gecombineerd.

icoone® maakt gebruik van speciale technologieën, zoals de Roboderm®-massagerollers, die zachtjes over de huid bewegen. Deze rollers passen zich aan de huidcontouren aan en bieden een comfortabele behandeling zonder beschadiging van de huid. Bovendien kunnen de behandelingen worden aangepast aan de specifieke behoeften en gevoeligheid van elke individuele huid.

Een icoone®-behandeling wordt over het algemeen als aangenaam en ontspannend ervaren. Door het zachte bewegen van microstimulatoren over de huid wordt de huid gestimuleerd en gemasseerd, wat een plezierig gevoel van ontspanning kan geven. Mogelijk ervaar je tijdens de behandeling een licht tintelend of prikkelend gevoel, maar pijn zou niet aanwezig moeten zijn. De intensiteit van de behandeling kan worden aangepast aan jouw comfortniveau, zodat de ervaring zo aangenaam mogelijk is. Het is belangrijk om open te communiceren met de huidexpert die de behandeling uitvoert, zodat zij deze kunnen aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en comfort.

Icoone® belooft een breed scala aan resultaten op het gebied van huidverzorging, waaronder:

Verbetering van de huidtextuur en -elasticiteit: Icoone®-behandelingen verfijnen de textuur en vergroten de elasticiteit, wat resulteert in een gladdere en stevigere huid.

Versteviging en versterking van de huid: Door de stimulatie van collageen- en elastineproductie wordt de huid verstevigd en versterkt, voor een jeugdiger en strakker uiterlijk.

Vermindering van cellulitis en vetophopingen: Icoone® verbetert de bloedcirculatie, bevordert de afvoer van toxines en stimuleert vetverbranding, waardoor de huid gladder en gestroomlijnder wordt.

Verbetering van de lymfedrainage: Icoone® verbetert de lymfedrainage, waardoor het lichaam beter in staat is om vocht en toxines af te voeren, wat helpt bij het verminderen van vochtophopingen en zwellingen.

Versnelde genezing van blessures en ontstekingen: Icoone® stimuleert de doorbloeding in getroffen gebieden, vermindert ontstekingen, bevordert genezing en vermindert zwellingen en pijn door verbeterde lymfedrainage.

Ontwerp zonder titel (6)

Nog betere resultaten door een combinatie van Icoone® en Profhilo®

Een Icoone® behandeling is een intensieve massage techniek van
het bindweefsel waarmee de conditie van de huid wordt verbeterd.
Door deze massage vervormen de fibroblasten, waardoor de huid
wordt aangespoord om zichzelf te vernieuwen. Daarnaast zorgt de massage voor een betere doorbloeding, waardoor er meer collageen of elastine wordt aangemaakt. Via een Profhilo® behandeling, waarbij hyaluronzuur in de ‘probleem’ regio wordt ingespoten, krijgt de huid een boost aan lichaamseigen bouwstenen waardoor het effect van Icoone® sterk wordt verbeterd en versneld. Het gevolg is een soepeler en zichtbaar betere huid.

Door deze 2 behandelingen te combineren krijg je het beste effect
bij behandeling van huidverslapping (oa buik na bevallingen, gastric
bypass,…), striae, cellulitis, huidveroudering,…

Wil je graag meer informatie ?

Contacteer ons of maak een afspraak online en wij geven jou graag advies op maat !