Care Personal Beauty Skincare: Verzorg je gelaat met Care

Behandelingen en verzorgingen ontwikkeld volgens medische normen

Care Personal Beauty is een vernieuwend totaalconcept. De intensieve behandelingen op maat van jouw huididentiteit verbeteren de kwaliteit van je huid. De Expert-verzorgingen bestaan uit manuele verzorgingstechnieken in combinatie met professionele verzorgingsproducten.

De Advanced-verzorgingen werken nog dieper in op de huid dankzij het EF Skin Care-verzorgingsapparaat. Het apparaat reinigt dieper, laat producten dieper inwerken, stimuleert spieren, bevordert de circulatie en activeert huidcellen. De High Tech-verzorging combineert alle Care-toptechnologieën voor een 100% doeltreffend resultaat.

Care-personal-beauty-SKin-Verzorgingen-Verbeterde-huidkwaliteit

Ontdek meer over Care Personal Beauty Gelaatsbehandelingen en producten:

Droge of gevoelige huid? Pigmentvlekken of acne? Onze Skin Coaches bepalen jouw Skin ID aan de hand van 9 parameters. Zo kunnen ze een gelaatsverzorging voorstellen op maat van jouw unieke huid.

De professionele gelaatsverzorging bij Instituut Una in Merelbeke is afgestemd op jouw Skin ID en verbetert de kwaliteit van je huid.

De verzorgingsproducten voor thuis tillen de resultaten van de verzorging van Care bij Instituut Una naar een nog hoger niveau. Ontdek snel meer!

De Care-behandelingen en werkzame bestanddelen van de verzorgingsproducten werden uitvoerig getest in een laboratorium. Alle actieve stoffen die ze gebruiken – peptides, aminozuren, vitamines, collageen, plantaardige stamcellen… zijn een resultaat van wetenschappelijke innovatie. Zo ontwikkelden we voor elk type huid een bewezen efficiënte aanpak.