Lightskin™ Huidanalyse

Huidanalyse voor nieuwe en bestaande klanten

De huidconditie is een weerspiegeling van de lopende processen in het gehele lichaam en wordt onder meer beïnvloed door levensstijl, werkomstandigheden, en soort verzorging. Daarom analyseren we bij Instituut UNA, naast het nauwkeurig bekijken van jouw huid, ook de functies en behoeften jouw huid met behulp van apparatuur: Lightskin™

Beauty on a whole new level with Lightskin™

Wat als je huidaandoeningen al kon detecteren nog vóór ze zichtbaar zijn? En ze dan met de juiste behandeling vermijden?

Ontdek het meest geavanceerde huidanalysetoestel op de markt!

Met de Lightskin™ kunnen we een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitvoeren. We zien meteen hoe jouw verschillende huidlagen er werkelijk aan toe zijn, ook de niet zichtbare.

De camera van de nieuwste generatie maakt 3 haarscherpe foto’s met 3 soorten licht: RGB, UV & gepolariseerd. Uit deze 3 foto’s kunnen we verschillende mogelijke huidproblemen identificeren: poriën – vlekken – rimpels – talg/acné – pigmentatie – vocht/hydratatie – huidtextuur – gevoeligheid – teint – zonschade (UV),…

Zo passen we jouw behandelingen aan op maat van jouw huid, volgen we deze behandelingen goed op en kunnen we de resultaten vergelijken. Samen zorgen we ervoor dat jij de huid krijgt waar je altijd al van gedroomd hebt.

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !