JOIN OUR TEAM! INSTITUUT UNA IS OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE COLLEGA

WAT ZOEKEN WE?

  • Gemotiveerde schoonheidsspecialiste of equivalent, verantwoordelijk voor lichaamsbehandelingen, E-fit en voedingsbegeleiding
  • Reeds bewezen ervaring in voeding, sport, wellness of afslankcentrum
  • Op zoek naar ruimte om uit te breiden of locatie om te starten
  • Zelfstandige basis
  • Mooie verloning, flexibele uren

Je bent verantwoordelijk voor de lichaamsbehandelingen, E-fit en voedingsbegeleiding. Je geeft aangepast voedingsadvies, stelt een bodyplan op maat samen voor de klant en helpt mensen naar de beste versie van zichzelf. Je hebt reeds ervaring en wil graag op zelfstandige basis starten of uitbreiden en dit op een mooie locatie, in een modern instituut.

WIE BEN JIJ?

Je bent een gedreven, spontaan en sociaal persoon.
Flexibel zijn en je snel aanpassen aan situaties is jouw tweede natuur.
Je vindt het leuk om nieuwe dingen te doen en bent leergierig.
Daarnaast ben je gemotiveerd om elke dag jouw klanten zo goed mogelijk te helpen en hen een goed gevoel te geven.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Je komt terecht in een super leuk team. We zijn er voor elkaar. We begeleiden jou bij elke stap en nemen je mee in het verhaal van instituut Una. We werken steeds met de nieuwste technieken, behandelingen en kwaliteitsmerken. Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën. Bij ons kan je je volledig ontplooien!
Deze job is te combineren met een halftijdse job of freelance. Je mag rekenen op een mooie verloning en werkt op zelfstandige basis.

WIE IS INSTITUUT UNA?

Instituut Una is een instituut waar huidverbetering, een gezonde levensstijl en je goed laten voelen centraal staan. Alle behandelingen zijn op maat en volgens de persoonlijke wensen van de klant. Wij volgen steeds de nieuwste trends en ontwikkelingen op vlak van huidverbetering en behandelingen. Natuurlijk gebruiken we hiervoor enkel de beste merken. Ons doel is om de huid te verbeteren, optimaal resultaat te behalen en dit op een natuurlijke en veilige manier.

Maar we gaan verder en willen naast een goede huidverzorging ook een vertrouwenspersoon zijn en mensen op weg helpen naar een goeie en gezonde levensstijl, een levensstijl met sport en de juiste voeding, want ook dát is heel erg belangrijk voor de huid, het lichaam en je beter voelen. Daarnaast bieden we onze klanten ook een moment van relaxatie. Even helemaal ontsnappen uit de dagelijkse drukte en helemaal tot rust komen.

Ben jij schoonheidsspecialiste met ervaring in voeding en sport? Ben je gedreven door het vak? Solliciteer snel door ons een e-mail te sturen en dan nodigen we jou uit voor een tof, persoonlijk gesprek.