Ontdek het Detox Traject, LIVLIV

Waarom detoxen?

Detoxen is het proces dat je doorgaat om je lichaam te kunnen reinigen. Met name de lever, nieren en het spijsverteringsstelsel. Onderzoek heeft aangetoond dat onze dagelijkse energie, vitaliteit, gemoedstoestand en hersenfunctie door middel van een voedingskeuze kan worden verbeterd. Dit geldt ook voor ons uiterlijk. Gezond haar, tandvlees en gezonde huid, ogen en nagels zijn grotendeels het gevolg van een gevarieerd eetpatroon. Echter ons lichaam wordt elke dag vervuild met uitlaatgassen, alcohol, voeding, crème, deodorant, stress,  chemische middelen, schoonmaakmiddelen,… en nog veel meer.

Gelukkig zit ons lichaam geniaal in elkaar want onze organen weten heel goed hoe ze deze gevaarlijke stoffen kunnen en moeten verwerken. Het proces van ontgiften gaat dus non-stop de hele dag door. Door overdaad of andere redenen kan het gebeuren dat ons lichaam niet alles kan verwerken en maar gedeeltelijk kan afvoeren. Hierdoor kan er een verzuring ontstaan die op lange termijn kwalen, aandoeningen of ernstige problemen voor onze gezondheid kan veroorzaken.

Redenen om het detox traject te volgen kunnen zijn: Persoonlijk gezondheidsdoel, voedselverslaving doorbreken, het lichaam genezen, ontgiften, afvallen, preventie, immuniteit, meer energie krijgen en je beter in je vel voelen. Hou dus regelmatig een detox week met ons LIVLIV detox traject.

Wat is het LIVLIV detox traject?

LIVLIV heeft het Detox traject ontwikkelt omdat het belangrijk is om regelmatig je lichaam te ontgiften. De LIVLIV manier van detoxen is gebaseerd op gezonde voeding, welke volgens ons de enige en beste
brandstof is voor jouw lichaam en dat is voor de detox kuur niet anders.  Het traject duurt 10 dagen en bouw je nadien terug rustig af. Gezond detoxen staat voor ons als een paal boven water. Met het Detox traject gaan we reinigen via voeding die een detoxerende werking heeft. Dit in samenwerking met ons geheim wapen, de LIVLIV ampul.

Wie kan er aan deelnemen?

Iedereen kan detoxen behalve zwangere vrouwen, mama’s die borstvoeding geven, opgroeiende kinderen, bejaarden en mensen met een ernstige aandoening (contacteer eerst je arts).

Wat kan ik van het traject verwachten?

Bij deze kuur gaat het vooral om de ontgifting van lever en darmen en minder om vermageren. Echter merken we dat dit vaak samen gaat. Het Detox traject duurt 10 dagen en je kan de kuur naar behoefte ook uitbreiden. Bespreek dit zeker op tijd zodat je een extra voedingssupplement als ondersteuning kan bijnemen. Detox verschijnselen zijn heel normaal en meestal niet te vermijden. Hoofdpijn, misselijkheid, verandering in de stoelgang, humeurigheid, …. zijn enkele voorbeelden die eventueel zouden kunnen voorkomen. Tijdens het traject zal je vaker moeten plassen maar dat is juist een goed teken, daardoor raak je veel afvalstoffen kwijt. Ook kan de kleur van je urine veranderen. De eerste 3 dagen zijn het moeilijkste. Vanaf dag 4 voel je je stukken beter en energieker, ga je beter slapen en gaat je huid beginnen stralen.

De LIVLIV ampul

De LIVLIV ampul is een 100% natuurlijk voedingssupplement en aanvulling tijdens het Detox traject. Deze zorgt ervoor dat je ontgifting dieper gaat en je hongergevoel onderdrukt wordt zodat je optimaal kan starten. Ze brengt je ook emotioneel in balans, waardoor je minder snel gaat snacken en je sterker en stabieler gaat voelen. Door de ampul ga je een hele diepe energy, darm en lever detox in werking stellen.

Wil je je meer informatie?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !