Ontdek het Restart Traject, LIVLIV

Welkom bij het Restart traject! Ontdek wat het Restart traject van LIVLIV voor jou kan betekenen. Heb je interesse of heb je een vraag? Contacteer ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Hoe werkt het Restart traject?

Ons Restart traject is een traject gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement, waarover je over 3 fases jouw einddoel bereikt: je ideale gewicht krijgen en levenslang leert behouden. Restart is gezond afvallen met begeleiding. Ons Restart traject is helemaal geen dieet maar een nieuwe kans op een gezonde levensstijl. Tijdens Restart zorgen wij voor een mindshift, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten. Met de Restart informatie die je aangereikt krijg kan je de kennis opdoen en het in de praktijk omzetten. Tijdens het traject word je je eigen “dieet coach”, je stelt onder meer zelf je voedingsschema op, maar je ziet je coach wekelijks om je daarbij te begeleiden. Tijdens dat moment bespreken jullie je vorderingen.

Restart is geen echt low carb dieet of typisch calorie arm dieet. We hebben het zodanig opgesteld dat het jou alles geeft wat je nodig hebt. Het Restart traject is diëten in het juiste jasje en op een verantwoordelijke, gezonde manier.

Hoe lang duurt Restart?

Restart is een traject dat van vier weken tot een jaar loopt, afhankelijk van je persoonlijke noden. Al voor het kwijtspelen van een paar kilo’s kan je met Restart aan de slag, maar ook voor 40 tot 50 kilo. Het einddoel is je streefgewicht, maar ook de mindshift en de kennis om je streefgewicht blijvend te behouden.

Wie kan aan Restart deelnemen?

Restart is er voor mannen en vrouwen, in alle verschillende levensfases. Ben je een jonge mama die haar zwangerschapskilo’s wil kwijtraken? Zit je in de menopauze? Ben je een man die fitter door het leven wil gaan? Afhankelijk van je lichaamsbouw, je levensfase en je streefgewicht stemmen we een persoonlijke aanpak af op je specifieke wensen, ook als je vegetarisch bent. Restart gebeurt onder begeleiding van een voedingsdeskundige,  voedingsexpert, voedingsconsulent of diëtiste. Zij helpen jou op de gepaste manier.

Wat kan ik van Restart verwachten?

Een regulier dieet programma voor een korte periode zorgt ervoor dat je snel afslankt, maar eenmaal dat je er mee stopt, komen de kilo’s er snel weer bij. Met Restart kom je te weten hoe je lichaam reageert op specifieke voedingsstoffen, waardoor je jezelf ook na het Restart programma kan monitoren. Een echte hulp bij het afvallen. Van lichamelijke kwaaltjes als hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en maagproblemen
ben je met Restart snel verlost. Meer energie en tevredenheid over je lichaam zijn misschien nog wel de grootste benefits. Dankzij de opgedane kennis kan je herval snel in de kiem smoren.

Ons geheim wapen: de LIVLIV ampul

De LIVLIV ampul is een 100% natuurlijk voedingssupplement en aanvulling tijdens het Restart traject. Deze zorgt ervoor dat je vetverbranding verhoogt en je hongergevoel onderdrukt wordt zodat je optimaal kan starten met direct fantastisch resultaat. Ze brengt je ook emotioneel in balans, waardoor je minder snel gaat snacken en je sterker en stabieler gaat voelen. Door de ampul boek je, op een gezonde manier sneller resultaat.

Ontdek de voordelen van het Restart traject!

Het LIVLIV Restart traject heeft veel voordelen. Een belangrijk voordeel is het begeleid afvallen. De Restart coach is onmisbaar en helpt je bij elk obstakel.

Wil je je meer informatie?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !