Make-up

Krijg een nog meer verzorgde, frissere look met de make-up van LOOkX!

LOOkX is namelijk niet het zoveelste make-up merk op de markt. Het is een zeer aantrekkelijke, moderne make-up lijn, waarbij verzorging van de huid met natuurlijke en huidvriendelijke formules voorop staat.

De make-up producten van LOOkX worden ontwikkeld in een laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, bevatten de producten verzorgende capaciteiten en natuurlijke ingrediënten. Zo profiteert de huid van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen.

De producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen (met uitzondering van lanoline (vetstof van wol) en beeswax (honingraadwas)). De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeenvrij parfum, die ook geschikt is voor mensen met parfumallergie. Alle LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijke en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.

Micropigmenten

Dit zijn microscopisch kleine luxe pareltjes die op de huid een prachtige glans en schittering geven. De pareltjes zijn zo fijn van structuur dat ze zeer goed aan de huid hechten en niet verdwijnen in bijvoorbeeld de rimpeltjes in de oogplooi.

Vitamines en moisturisers

Vitamines verzorgen de huid optimaal en beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf. In de make-up producten van LOOkX worden vitamine A, E en C en andere huidverzorgende ingrediënten in hoge, werkzame percentages toegepast. Daarnaast werken de moisturisers gedurende de dag sterk hydraterend en verzachtend op de huid.

Beste uit de natuur

LOOkX wordt zoveel mogelijk ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Voorbeelden van deze mooi en zachte ingrediënten zijn jojoba oil, bijenwas, extract van druivenzaadjes, kokosolie, macadamiaolie en kamille.

Mineralen en edelstenen

Garanderen de lange houdbaarheid van de make-up. Het heeft een uniek hechtingsvermogen, zodat de make-up de gehele dag mooi blijft zitten.

Wil je hierover meer informatie ?

Stuur ons even een email met je vragen of wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op !