Skin – ID van Care Personal Beauty Skincare

9 Elementen die de identiteit van jouw huid bepalen

Voor we van start gaan met een behandeling van Care Personal Beauty Skincare bij Instituut Una, bepalen we jouw unieke Skin ID. Een geavanceerd toestel meet 9 elementen die samen de identiteit van jouw huid bepalen. Schilfers, dehydratatie, couperose, overtollige talg, uitgezette poriën, pigmentvlekken, rimpels, textuur en tot slot de algemene stevigheid van je huid: ze hebben allemaal een invloed op de jeugdige, gezonde uitstraling die we nastreven.

 

HUIDVERZORGING OP MAAT

Je Care Skin Coach stelt bij de kennismaking vragen over je levensstijl, want ook die heeft een grote impact op je huid. Je eetgewoonten, roken, een job waarbij je de hele dag in droge kantoorlucht zit… Die factoren beïnvloeden je huid en vergen een specifieke aanpak. Tot slot bekijkt de Care Skin Coach hoe je je huid op dit moment verzorgt en wat er op dat vlak eventueel anders en efficiënter kan.

  • GRATIS HUIDANALYSE & KENNISMAKINGSGESPREK
  • 9 SPECIFIEKE METINGEN
  • EVALUATIE VAN JE HUIDIGE VERZORGINGSROUTINE
  • INVLOED VAN JE LEVENSSTIJL
Care-Personal-Beauty-Skin-ID-Je-bent-uniek
Schermafbeelding 2023-12-15 224138

skin COACHING

Dankzij de precieze huiddiagnose door de Care Skin Coach hoef je niet langer zelf tientallen verzorgingsproducten met elkaar te vergelijken. De Skin Coach combineert de producten uit het Care-gamma tot het meest werkzame pakket voor jouw huid.

Daarnaast geeft de Care Skin Coach je huid op regelmatige tijdstippen een boost met een behandeling in het salon. Ook die behandeling is specifiek op jouw huid afgestemd. Met een Care-verzorgingsplan wordt huidverzorging zorgeloos.

De EF Skin Vision huidanalyse van Care Personal Beauty

Het EF Skin Vision-huidanalysetoestel gebruikt software die speciaal voor Care Personal Beauty werd ontwikkeld. Verschillende meetinstrumenten en een haarscherpe microcamera leveren een uiterst precieze diagnose op. Dankzij een gepolariseerde lens kunnen we zelfs net onder het huidoppervlak kijken.

Het grote voordeel van de huidanalyse met de EF Skin Vision is dat je heel doelgericht kan werken. Want je kan natuurlijk volop smeren, maar als de crèmes niet die bestanddelen bevatten waar jouw huid naar snakt, dan heeft dat smeren niet veel zin.

Het Care-huidanalyseapparaat werkt met een microcamera en verschillende meetsondes, waarmee we dieper in de huid kunnen kijken. Met deze professionele apparatuur kunnen we een gedetailleerd beeld vormen van je huid en een gerichte oplossing bieden voor elk huidprobleem.

JE HUID ONDER DE LOEP

Tijdens een huidanalyse meet een Care Skin Coach 9 parameters in je huid. Samen bieden ze een compleet beeld van wat jouw huid precies nodig heeft. Het huidanalysetoestel formuleert een verzorgingsadvies op jouw maat.

  • KRIJG EEN GEDETAILLEERD BEELD VAN JE HUID
  • ONTDEK WAT JE HUID ECHT NODIG HEEFT
  • VERZORG JE GELAAT ULTRAGERICHT
  • DETECTEER EN VERMIJD TOEKOMSTIGE HUIDPROBLEMEN

Ontdek meer over Care Personal Beauty Gelaatsbehandelingen en producten:

De professionele gelaatsverzorging bij Instituut Una in Merelbeke is afgestemd op jouw Skin ID en verbetert de kwaliteit van je huid.

De verzorgingsproducten voor thuis tillen de resultaten van de verzorging van Care bij Instituut Una naar een nog hoger niveau. Ontdek snel meer!

Behandelingen en verzorgingen ontwikkeld volgens medische normen

Care Personal Beauty is een vernieuwend totaalconcept. De intensieve behandelingen op maat van jouw huididentiteit verbeteren de kwaliteit van je huid. De Expert-verzorgingen bestaan uit manuele verzorgingstechnieken in combinatie met professionele verzorgingsproducten.

De Advanced-verzorgingen werken nog dieper in op de huid dankzij het EF Skin Care-verzorgingsapparaat. Het apparaat reinigt dieper, laat producten dieper inwerken, stimuleert spieren, bevordert de circulatie en activeert huidcellen. De High Tech-verzorging combineert alle Care-toptechnologieën voor een 100% doeltreffend resultaat.

De Care-behandelingen en werkzame bestanddelen van de verzorgingsproducten werden uitvoerig getest in een laboratorium. Alle actieve stoffen die ze gebruiken – peptides, aminozuren, vitamines, collageen, plantaardige stamcellen… zijn een resultaat van wetenschappelijke innovatie. Zo ontwikkelden we voor elk type huid een bewezen efficiënte aanpak.