Care Personal Beauty Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen en -verzorgingen ontwikkeld volgens medische normen

De Care Skin Coach bepaalt bij elk bezoek aan het Care Beauty Center bij welke verzorging jouw huid op dat moment het meeste baat heeft. Soms is dat een manuele behandeling, op andere momenten is een verzorging met ons hoogtechnologisch verzorgingsapparaat aangewezen. Na een zonvakantie, een stressvolle periode, een stevige detox: er zijn zoveel factoren die beïnvloeden wat jouw huid nodig heeft. Je Care Skin Coach houdt de vinger aan de pols en raadt een verzorging aan op één van de drie niveaus: Expert, Advanced of High Tech.

Care-personal-beauty-SKin-Verzorgingen-Verbeterde-huidkwaliteit

Samen met je Care Skin Coach
kies je de gelaatsverzorging waar
jouw huid behoefte aan heeft.

Met de Care-verzorgingsplannen mix en match je de behandelingen volgens je inbegrepen aantal minuten. Boeken zonder plan? Dat kan natuurlijk ook!

Care-Personal-Beauty-Gelaatsverzorging-Afspraak

Je huid wordt in de diepte gereinigd met behulp van het EF Skin Care apparaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen. We stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur van de huid.

Een zeer doeltreffende manuele verzorging dankzij de precisie van specifieke verzorgingstechnieken, in combinatie met de uiterst actieve verzorgingsproducten. In functie van jouw Skin ID wordt er diep gewerkt op de noden van jouw huid. Bovendien werkt de gezichtsmassage relaxerend.

De Advanced Glow verzorging is een diepe behandeling die focust op oxygenatie en cellulaire regeneratie. Het ontgift de huid en doet haar intens stralen.

Verhelderende, egaliserende verzorging, voor een egale teint. De huid wordt diepgaand gereinigd en ontgift met de Ultra Scrubber. We laten de huid opleven en stralen dankzij de Oxy Booster.

Allround anti-agingverzorging voor een vermoeide huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. Deze bestrijdt daarbij rimpels en acnelittekens. De Oxy Booster frist de huid op en vervaagt tekenen van vermoeidheid.

Liftende anti-agingverzorging voor een strakkere, jongere huid. Hierbij worden alle producten diep ingesluisd dankzij de Sono Lifter. Ook rimpels worden hiermee aangepakt. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener.

De exclusieve High Tech-verzorging verenigt de vier Care-toptechnologieën. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, we stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur van de huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. We bestrijden daarbij ook rimpels en acnélittekens. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. Met de Oxy Booster vervagen we tekenen van vermoeidheid. Je gezicht ziet er zichtbaar jonger uit.

Intensieve verzorging van de oogcontour, met uiterst doeltreffende drukpuntenmassage, liftende anti-agingmassage, actieve Expert Eye patch en intensieve behandeling van de oogcontour met de Oxy Booster. De verzorging vermindert wallen en donkere kringen, egaliseert rimpels, opent de blik en neemt tekenen van vermoeidheid weg.

Probleemzones wegwerken
samen met je skin coach

De expertise van de Care Skin Coach, de doeltreffende verzorgingsproducten en de hoogtechnologische Care-behandelingstoestellen staan samen garant voor een grondige aanpak van de meest voorkomende huidproblemen. Dankzij het huidanalysetoestel weet de Care Skin Coach meteen waar de belangrijkste aandachtspunten zitten in de huid van jouw gelaat. De Care-verzorgingen pakken elk van die problemen gericht aan.

Rimpels

Naarmate je ouder wordt, verschijnen steeds meer rimpels: expressierimpels, kraaienpootjes, een frons in je voorhoofd of de typische rimpels in de neus-lippenplooi.

keratine/schilfers

Onze opperhuid wordt onder meer beschermd door een dun laagje hoornstof of keratine. Dat laagje wordt voortdurend vernieuwd: nieuwe cellen vervangen de oude. De afvoer van die oude cellen kan aanleiding geven tot overmatig schilferende plekken.

roodheden/couperose

Last van rode wangen of een permanent rode neus? Verwijde bloedvaatjes aan het huidoppervlak kunnen aan de basis liggen van rode vlekken in het gezicht.

textuur

Soms verstoren kleine verschillen in reliëf of kleur op een opvallende manier de egale textuur van je huid. Het wegwerken van zwellingen, korrelige zones en verkleuringen verfrist onmiddellijk de uitstraling van je gelaatshuid.

verslapte huid

Door de leeftijd of door bijvoorbeeld een aanzienlijk gewichtsverlies kan de elasticiteit van je huid sterk afnemen.

droge huid

Heel wat factoren kunnen de vochtbalans van je huid negatief beïnvloeden. Het gevolg: een trekkerige huid en droogtelijntjes. Droogtelijntjes zijn geen rimpels en kunnen perfect worden aangepakt door je huid weer efficiënt te hydrateren.

grove poriën

Verwijde poriën op neus, voorhoofd en wangen doen je teint minder fris ogen. Onder andere de zon, hormonen of verkeerde make-up kunnen de oorzaak zijn van deze grove poriën.

talg

Een normale hoeveelheid talg houdt je huid soepel en vormt een beschermende barrière. Overtollige talg veroorzaakt een te vette huid, wat aanleiding kan geven tot puistjes of mee-eters. Produceert je huid te weinig talg, dan wordt ze droog, waardoor sneller rimpels ontstaan en de huid sneller veroudert.

pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn verkleuringen op de huid, meestal veroorzaakt door blootstelling aan de zon. De oorzaak kan echter ook hormonaal zijn. In deze categorie horen ook de zogenaamde ouderdomsvlekken thuis.

skin COACHING

De verzorging in het Care Beauty Center verbetert zichtbaar de kwaliteit van je huid. Pigmentvlekken of rimpeltjes vervagen? De huid reinigen en ontgiften? Je Care Skin Coach denkt actief mee na over de beste behandeling voor jou.

Heb je een halfuur, een uur of langer de tijd? Laat je agenda niet in de weg staan van een stralende huid: met zeven verzorgingsmogelijkheden vind je altijd wel een gaatje in je planning om je huid een welverdiende boost te geven.

Om je resultaten te behouden én te verbeteren, stelt de Care Skin Coach een verzorgingsprogramma op voor thuis.

wetenschappelijk BEKEKEN

De behandelingen met de EF Skin Care werden ontwikkeld volgens medische normen en jarenlang op punt gesteld en getest. De verzorgingen met een bewezen effectiviteit vullen elkaar aan en versterken elkaar.

Een dieptereiniging, een liftende verzorging of een anti-agingbehandeling: de Care Skin Coach bekijkt samen met jou welke combinatie van verzorgingen jouw huid naar een hoger niveau tilt.

Ontdek meer over Care Personal Beauty Skin ID en producten:

Droge of gevoelige huid? Pigmentvlekken of acne? Onze Skin Coaches bepalen jouw Skin ID aan de hand van 9 parameters. Zo kunnen ze een gelaatsverzorging voorstellen op maat van jouw unieke huid.

De verzorgingsproducten voor thuis tillen de resultaten van de verzorging van Care bij Instituut Una naar een nog hoger niveau. Ontdek snel meer!

Care Personal Beauty is een vernieuwend totaalconcept

De intensieve behandelingen op maat van jouw huididentiteit verbeteren de kwaliteit van je huid. De Expert-verzorgingen bestaan uit manuele verzorgingstechnieken in combinatie met professionele verzorgingsproducten. De Advanced-verzorgingen werken nog dieper in op de huid dankzij het EF Skin Care-verzorgingsapparaat. Het apparaat reinigt dieper, laat producten dieper inwerken, stimuleert spieren, bevordert de circulatie en activeert huidcellen. De High Tech-verzorging combineert alle Care-toptechnologieën voor een 100% doeltreffend resultaat.